Arta de a purta lenjerie

Author: Aurelia Pop

Lenjeria intimă este o pasiune pentru mine. O femeie se poate exprima cu adevărat prin lenjeria pe care o poartă. În funcţie de alegerea făcută, o femeie poate lăsa latura ei feminină să stălucească, latura sexy şi seducătoare să zburde sau latura blândă şi inocentă să se dezvăluie. Arta de a purta lenjerie sexy nu este deloc dificilă, trebuie pur şi simplu să descoperi ce stil ţi se potriveşte cel mai bine. Întotdeauna aleg cu atenţie lenjeria intimă, cumpăr isteţ şi o port cu mândrie.

Atunci când pregătesc o seară specială alături de iubitul meu, lenjeria intimă reprezintă “cireaşa de pe tort”, este desertul care aşteaptă să fie devorat după o masă copioasă, este ceea ce îl face pe barbat să tremure de dorinţa de a explora ceea ce se află ascuns în spatele voalului şi a dantelei.

Lenjeria intimă reprezintă diferenţa dintre sex şi iubire, este ceea ce diferenţiază o femeie de alta, este hârtia de cadou ce abia aşteaptă să fie sfâşiată în preludiul dragostei.

Lipsa lenjeriei intime de pe corpul unei femei, ar fi ca şi cum un bărbat ar privi o operă de Botticelli, dar fără să îi stârnească interesul personal, decât doar pentru artă. Purtând o astfel de lenjerie, seara “hot” este garantată.

Lenjeria intimă stârneşte imaginaţia bărbatului de lângă tine şi te ajută să te simţi mult mai frumoasă şi mai sexy. Într-o relaţie de lungă durată încerci cât mai multe trucuri, iar cel cu lenjeria intimă şi tocuri înalte nu dă niciodată greş.

Lenjeria intimă a unei femei chiar este elementul cheie al unei seri fierbinţi pentru că reprezintă secretul feminităţii şi al frumuseţii unei femei. Nu numai faptul că aceasta devine misterioasă când îmbracă o astfel de ţinută, ci şi dorinţa de a împărtăşi şi împrăştia iubire într-un mod pasional, iubindu-şi trupul şi învăluindu-l în dantela, satin, perle… a decupajelor provocatoare care atrag spre linia corpului şi al accesoriilor extravagante care dau o notă de senzualitate şi putere de seducţie care ar face senzaţie prin atitudine şi apariţie.

Să nu uităm că lenjeria intimă a unei femei este piesa vestimentară cea mai puţin expusă privirilor, însă şi cea mai senzuală… vă daţi seama că în mintea oricărui bărbat există acea dorinţă de exploatare a trupului unei femei şi dorinţa de a descoperi pe sub hainele purtate o femeie romantică, dulce şi senzuală, ce întruchipează perfect spiritul fierbinte al unei seri de neuitat!

Lenjeria intimă chiar ne ajută să facem acest lucru, însă să nu trecem cu vederea faptul că acest articol vestimentar învăpăiază şi mai tare focul iubirii pe care l-am aprins!

Lenjeia intimă te face să-ţi iubeşti trupul din ce în ce mai mult şi să te simţi cu adevărat femeie!

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Privacy Preference Center