Săruturi pe care nu le-aţi încercat?

kiss meA venit momentul să ne condimentăm puţin viaţa cu câteva săruturi deosebite, chiar dacă sunt cele în fugă, dimineaţa, înainte de plecarea la serviciu! Sau cele din clipele de relaxare alături de persoana iubită. Oricum ar fi, nu trebuie să ezităm în a ne arăta afecţiunea şi, de ce nu, inventivitatea!

Sărutul frunţii Frecaţi uşor buzele de fruntea parteneului.

Sărutul lobului urechii. Prindeţi între buze lobul urechii partenerului şi absorbiţi, având grijă să nu existe zgomote sau mişcări bruşte, care să-l sperie. Puteţi adăuga şi câteva şoapte sexy.

Sărutul degetului În timp ce vă relaxaţi, prindeţi între buze degetele partenerului şi absorbiţi uşor.

Sărutul piciorului Absorbiţi uşor degetele, apoi sărutaţi extrem de uşor piciorul. Dacă vă gândiţi la un eventual miros, faceţi împreună o baie sau un duş de relaxare înainte de aceste dezmierdări.

Sărutul cald-rece Lingeţi buzele partenerului pentru a le încălzi şi apoi suflaţi peste ele pentru a le răci.

Sărutul îngheţat Ţineţi un cub de gheaţă în gură şi sărutaţi partenerul, trecând cubul de gheaţă în gura acestuia, folosind limba. Senzaţia îngheţată va oferi un fior plăcut.

Sărutul fluture. Veniţi cu faţa foarte aproape de cea a partenerului şi apoi flututaţi repede genele. Pentru efect, folosiţi gene false.

Sărutul posesiv Absorbiţi buza de jos a partenerului pentru a face diferenţa faţă de săruturile pe care vi le oferiţi de obicei.

Sărutul muşcătură Muşcaţi uşor buzele partenerului în timpul sărutului. Faceţi totul încet şi uşor pentru aducerea unui plus de plăcere şi nu de durere, buzelor cărora le este destinată afecţiunea.

Sărutul picătură Luaţi o înghiţitură mică din băutura preferată şi picuraţi puţin în gura partenerului, în timpul ce îl sărutaţi.

 

Tags: , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.