Marfă vie – o comedie despre dramele oamenilor

on the stageArCuB – Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti – vă invită sâmbătă 18 februarie, de la ora 19.00, la o nouă reprezentaţie a spectacolului Marfă vie după A.P. Cehov, în regia lui Dragoş Câmpan şi scenografia Mariei Dore. Dramatizarea este realizată de Nicolae Urs.

Protogoniştii sunt: Ana Covalciuc, Florin Busuioc, Tudor Smoleanu. Spectacolul marchează revenirea pe scenă a actorului Florin Busuioc, după mai bine de doisprezece ani în care s-a dedicat televiziunii şi filmului.

“Chiar că mi-a fost dor să joc în toţi aceşti ani, dar parcă tot nu găseam proiecte în care să mă arunc cu toată fiinţa. Dar parcă domnul Cehov mă certa, arătându-mi degetul. Şi uite aşa, am hotărât că trebuie să îl ascult şi am intrat în acest spectacol, o comedie despre drama oamenilor, pe care dramaturgul a reuşit să o surprindă atât de bine în toată opera lui. Nu puteţi să înţelegeţi cât de greu mi-a fost să revin, câte probleme existenţiale şi îndoieli mi-a adus această experienţă, dar şi câtă poftă de lucru am descoperit atunci când m-am mai liniştit. Întâmplarea face că ne-am întâlnit trei actori care avem acelaşi respect pentru teatru, pentru Cehov şi pentru partenerii de scenă: Ana Covalciuc, actriţă tânără, dar foarte matură, Tudor Smoleanu, un actor matur, dar incredibil de tânăr, şi eu, un viitor actor. Şi toate lucrurile s-au petrecut într-o dulce şi plină de descoperiri luptă cu regizorul spectacolului, Dragoş Câmpan.“  Florin Busuioc

Aşasar, nu rataţi întâlnirea cu Cehov şi o echipă de artişti valoroşi.

Durata spectacolului: 1oră şi 45 de minute (fără pauză)

Biletele pot fi achiziţionate de la Casa de Bilete ArCuB (Sala Batişte nr. 14) la preţul de 35.00 lei (Categoria I), 26.50 lei (Categoria II) şi 15.90 lei (reducere la Categoria II – numai pentru elevi, studenţi, pensionari pe baza prezentării legitimaţiei sau talonului de pensie).

 

 

Tags: , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center