Meniu nou la Readers Café
Readers Café oferă clienţilor în Noul An un meniu mai bogat, păstrând în continuare standardul calităţii şi al rafinamentului. În 2012, Readers Café vine în întâmpinarea clienţilor cu mai multe preparate gourmet, având acelaşi concept de bucătărie fusion.
“Pentru mine, gătitul este un act artistic. Ca bucătar, trebuie să ieşi din monotonia preparatelor şi să priveşti dincolo de limite. Cred că aşa se naşte personalitatea gustului”, spune Alin Ţurlete, Chef Readers Café.
Cu o experienţă de peste 15 ani în gastronomie, Alin Ţurlete a adus în bucătăria Readers Café cele mai proaspete idei pe care le-a transformat cu măiestrie în reţete delicioase.
Profesând în unele dintre cele mai renumite restaurante din ţară şi străinătate, Alin a învăţat o multitudine de trucuri din bucătăria internaţională, reinventându-le şi formându-şi propriul stil.
„Dacă vreţi să mâncaţi un sushi bun, veniţi la Readers Café. Alin pregăteşte cele mai impresionante feluri de sushi. De asemenea, puteţi opta pentru cele mai noi preparate care se regăsesc acum în meniul nostru”, afirmă Anca Mitu, Managing Partner Readers Café.
Pieptul de raţă cu broccoli şi sos de fructe de pădure, muşchiul de vită cu sos de piper verde şi cartofi cu rozmarin, preparatele cu creveţi, butterfish-ul cu infuzie de mentă şi ghimbir, sunt cele mai hot preparate cu care Readers Café îşi aşteaptă clienţii.
În orice moment al zilei, la Readers Café ambianţa este deosebită, completată de serviciile deosebite şi de amabilitatea chelnerilor.
Puteţi alege să vă începeţi ziua cu un mic dejun savuros din care nu lipsesc omleta rustică, salatele, untul, mierea, croissantele, mini viennnoiserie, pâinea prajită, cafeaua, ceaiul şi fresh-ul de portocale.
Pentru masa de prânz, cu doar 35 RON puteţi savura o salată cu raţă afumată şi foie gras sau vă puteţi comanda o porţie de spaghetti cu creveţi la 24 RON.
Iar la cină, Readers Café vă recomandă diferite feluri de sushi, tapas, prăjituri preparate în casă şi cocktailuri.
De asemenea, în meniu veţi decoperi o selecţie impresionantă de vinuri româneşti şi internaţionale: Feteasca Neagră Ancestral, Cabernet Saugvinon, Chateau Roc De Boissac, Carmenere Tue, Malbec Oak Cask, Chateau La Grave Figeac.
“2011 a fost un an important pentru noi, fiind si anul lansării Readers Café. Credem că am reuşit să ne ridicăm la înălţimea aşteptărilor şi de asemenea, că am câştigat încrederea clienţilor nostri. Vom continua şi anul acestea seria de evenimente culturale şi culinare cu care ne-am obişnuit clienţii, prin concerte de jazz şi blues, expoziţii de artă, lansări de carte, degustări de vinuri şi târguri specifice”, adaugă Anca Mitu, Managing Partner Readers Café.