Pizza excelent a la Blow

Ingrediente: aluat: 5 oua, 5 linguri ulei, 1 cana lapte, 15-17 linguri faina, sare; deasupra puteti pune ce doriti (salam taiat, sunca taiata, cascaval ras si felii, branza), apoi bulion sau suc de rosii, masline, ciuperci, piper; ketchup: bulion sau suc de rosii, ardei iute taiat felii, mustar, otet, boia iute de ardei

Mod de preparare:

In castronul pentru mixer se sparg ouale, se adauga cele 5 linguri de ulei, se amesteca bine, se adauga cana de lapte, se amesteca din nou, apoi se pune faina si sarea, care se incorporeaza incet, tot cu mixerul.

Se unge tava cu ulei, se tapeteaza cu faina, se toarna compozitia.

Deasupra se poate pune orice, de la o compozitie vegetariana, pana la cele mai fanteziste combinatii de ingrediente pentru pizza.

Din bulion sau suc de rosii se face un sos cu mustar si piper care se presara deasupra compozitiei inainte de a fi introdusa in cuptorul incins in prealabil.

Ketchup-ul se prepara in felul urmator: se pune o cana de suc de rosii, sau bulion desfacut in apa, intr-un ibric, se adauga bucatile de ardei iute, mustarul, otetul si boiaua, se fierb 2-3 clocote si este gata.

 

Tags: , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.