Pulpa de miel cu morcov

Ingrediente (6 portii): 1 pulpa de miel (aprox. 2 kg), sare, piper, 2 capatani de usturoi, 2 lunguri ulei de masline, 1 l supa de carne, 250 ml vin rose, 250 g ceapa de apa, 750 g morcovi, 1 kg cartofi noi, 1 fir rozmarin, 1/2 legatura cimbru

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 200 grade. Se spala carnea, se sterge, se sareaza, se pipereaza. Se curata usturoiul, se taie, se amesteca in ulei. Se unge pulpa si se coace la cuptor 2 ore.

Supa si vinul se amesteca si se toarna peste friptura de cateva ori in timp ce se intoarce pe toate partile.

Se curata ceapa. Morcovii se curata, se spala si se taie in lungiume. Cartofii se curata, se spala, se taie bucati. Verdeata se curata se spala si se scutura. Toate acestea se asaza in jurul fripturii cu 45 de minute inainte s-o scoatem din cuptor.

Carnea se taie felii. Sosul si legumele se potrivesc de sare si piper si se asaza impreuna cu pulpa pe un platou cald.

O friptura excelenta cu garnitura preparata in acelasi timp, ideala pentru masa de Paste.

 

Tags: ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.