Trenduri fitness 2011

2011 este un an grozav pentru sport! American Council on Exercise a stabilit ca pentru acest an accentul cade pe programe dinamice si amuzante, bazate pe mixuri de tehnici.

In plus, noua moda in sport este Barefoot Training, sau antrenamente executate cu picioarele goale, pentru a intari musculatura stabilizatoare a articulatiilor si a creea o experienta senzoriala completa. Astfel a aparut Piloxing si BeamFIT, care umplu salile de sport in SUA si creeaza un nou val de principii de antrenament.

Pentru ca la sala vrem sa avem rezultate, am creeat programe de exercitii eficiente dar totusi nu am pierdut din vedere cel mai important lucru! Sportul trebuie sa fie FUN! Sa te simti bine, sa te eliberezi de stress si de energie negative, sa uiti de problem si sa te reimprietenesti cu tine insati!

Pentru noi e important sa mentinem legatura cu fiecare din clientele noastre, asa ca am construit un sistem de lifestyle coaching pentru a le sprijini sa adopte un stil de viata mai sanatos si echilibrat, fara sa sacrificam timpul si viata sociala.

LadyFIT – first gym for delicate women aduce in premiera in Romania si in Estul Europei cele mai noi programe si concepte de antrenament, raspunzand astfel nevoii de diversitate si eficienta. LadyFIT nu este doar o sala de sport, este un loc in care clientele noastre vin ca sa se simta bine, sa arate bine, sa fie mai sanatoase si mai feminine!

Beamfit – cea mai noua metoda pentru rebalancing&reshaping, un program pentru persoanele care doresc sa obtina un corp armonios printr-un program placut si eficient. Se foloseste o bara speciala din burete cu o structura unica, menit sa activeze toti muschii stabilizatori ai corpului, pentru a obtine o musculatura supla si tonifiata.

PumpUP! – este o alegere excelenta pentru clientele care doresc sa isi tonifice masa musculara dar nu doresc sa obtina un corp musculos sau masculinizat. Se lucreaza cu greutati mici si punem accentul pe miscari compuse, menite sa creeze un corp tonifiat, dar senzual si feminin.

Piloxing – sleek, sexy & powerful, o combinatie unica de tehnici de box cu principii de pilates si elemente de dans, pentru un antrenament amuzant si extreme de eficient.

CardioHIT – High Intensity Training, cel mai eficient program de antrenament cardio, special pentru persoanele bine antrenate care cauta o provocare – este un program original LadyFit.

Bikini Body – cea mai aparte tehnica de modelare a abdomenului si picioarelor, folosind ghetele KangooJumps. Se lucreaza la saltea si pune accentul pe remodelarea zonelor-problema ale femeilor.

ToneUP este programul de exercitii ideal pentru persoanele incepatoare care doresc rezultate rapide si sigure. Combina exercitiile la sol cu elemente de cardio, pentru un antrenament eficient si totusi moderat ca dificultate.

SexyFlexy – un program care combina tehnicile de Bikram Yoga cu elemente de Stretching si izometrie, pentru a dezvolta un corp zvelt printr-un antrenament… fierbinte! Ora se desfasoara intr-o camera incalzita la temperatura corpului, pentru a induce o stare profunda de relaxare si detoxifiere.

Pe langa aceste noutati, in orarul salii se regasesc si antrenamentele fara de care nici o sala de sport nu ar fi complete: Pilates, StepAerobic, TaeBo, Zumba si Dance Aerobic.

 

Tags: , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.