Cristale Swarovski si trandafiri din aur de Valentine’s Day!

Ultima tendinta de anul acesta de Valentine’s Day este mesajul personalizat transmis alaturi de un trandafir placat cu aur de 24k, produs unicat in Romania. Daca persoana iubita este o fire romantica ii poti arata dragostea ta oferindu-i un trandafir de aur pe care-l va adora, pastrandu-l pentru totdeauna!

Noua colectie de bijuterii Borealy – Valentine’s Day Hearts este o colectie unica, in editie limitata. Bijuteriile sunt produse dintr-un singur Cristal Swarovski placate cu aur sau platina de 14 k.

Stralucirea cunoscutelor cristale Swarovski, designul original, metalele pretioase si, nu in ultimul rand, garantia achizitionarii unui produs original si certificat sunt tot atatea atribute care fac din bijuteriile Borealy cadoul perfect de Valentine’s Day.

Bijuteriile Borealy imbina stilul clasic cu cel contemporan cu o nota glamour, innobiland chiar si o tinuta aparent banala, in timp ce delicatetea Cristalelor Swarovski scot in evidenta feminitatea, rafinamentul si seductia celei care le poarta.

Din multitudinea de cadouri Borealy cu siguranta veti alege cadoul potrivit pentru persoana iubita. Toate cadourile sunt unice si ambalate in cutii foarte elegante si rafinate!

Borealy ofera pentru fiecare produs comandat garantia achizitionarii unui produs original si certificat, toate cadourile fiind insotite de certificate de autenticitate si garantie.

 

Tags: , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.