Chec cu cacao

Author: Monica Cristina Matei

Ingrediente: 8 oua, 1 cana si 1/2 faina, 1 cana si 1/2 zahar, 8 linguri ulei, 1 plic praf de copt stins in zeama de lamaie, coaja de la o lamaie, 1 plic zahar vanilat, cacao

Modul de preparare:

Albusurile se freaca cu zaharul, adaugat treptat, pana devin foarte tari, iar galbenusurile cu ulei. Apoi se amesteca toate ingredientele, adaugate treptat.

Se toarna jumatate de compozitie in 2 tavi, iar in cealalta jumatate se adauga cacao dupa care se toarna si aceasta in cele 2 tavi.

Se pun la copt la foc potrivit circa o jumatate de ora. Dupa ce sunt scoase din cuptor se pudreaza cu zahar pudra. Pofta buna!

 

Tags: , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.