Stufat de miel cu ceapa si usturoi

Author: Luminita Porcariu

Ingrediente: 1 kg carne de miel, 30 fire ceapa verde, 30 fire usturoi verde, 1 lingura faina, 2 linguri bullion, 2 linguri otet, 2 linguri grasime, verdeata, sare

Mod de preparare:

Se alege ceapa si usturoi tinar, pentru ca sa fie fraged. Se fac colacei sau se taie in bucati, se fierb si se adauga peste carnea care a fost inabusita in grasime. Se umple cu zeama in care au fiert ceapa si usturoiul si se lasa sa mai fiarba. La sfirsit, se adauga bulionul sau rosiile, faina desfacuta in apa rece si se acreste dupa gust cu otet. Cine doreste poate pune si un virf de cutit de zahar.

 

Tags: , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.