N-am invatat sa nu iubesc

Author: DeeA

Ciudata afirmatie, nu vi se pare? Intr-adevar, dar pentru mine asa stau lucrurile, invers poate decat ar trebui sa fie; altii poate ar spune „am invatat sa iubesc“ sau „n-am invatat sa iubesc destul“. Intr-adevar, se pare ca am gresit totul in viata datorita faptului ca n-am invatat sa nu iubesc. Mereu si mereu am iubit si am oferit tot ce am avut omului de langa mine, fara sa ma gandesc ca asa nu va fi bine sau ca asa gresec.

Se pare ca pana la urma asta a fost cea mai mare greseala pe care am facut-o!

Ce il costa pe cel de langa mine sa accepte ce ii ofeream? Mai mult decat atat, de ce nu a avut nimeni nevoie de iubirea mea? Daca nu o ofeream, ce as fi putut face cu ea? Intrebari fara raspuns, intrebari ciudate, intrebari care nu ar trebui puse niciodata!

Nu mi-a fost greu sa ofer, am facut-o cu placere, am dat tot ce am avut, fara rezerve; gresind, iertand, iubind, admirand, suferind, plangand…

Nu am cerut nimic in schimb, poate am sperat doar sa fiu si eu iubita, dorindu-mi cu adevarat sa fiu fericita.

Cu greu imi pot imagina pentru ce nimeni nu are nevoie de iubire, de afectiune, de mangaiere, de o dragoste care i se ofera neconditionat.

Nu am cum sa nu fiu uimita sau impietrita, cand vad ca toate sentimentele mele, iubirea pe care incerc sa o ofer, parca se izbesc de un zid rece de beton. Suparator si dureros este faptul ca nu stiu de ce mi se refuza iubirea, de ce nu are nimeni nevoie de ea.

M-am straduit sa iubesc, mi-am oferit inima si sufletul, insa se pare ca nu am facut lucrul care se astepta cel mai mult de la mine: n-am invatat sa nu iubesc!.

 

Tags: , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

  • catalin

    felicitari asa sunt si eu ..am iubit, am fost tradat insa am iertat.unii iubesc mai putin ,altii mai mult asa e viata ..barbatii buni sunt fraieri,cei smecheriti defapt i-ai iubit tu ..ehh toate sunt trecatoare in viata..viata e scurta profita din plin si numai te lasa calcata in picioare..ce respect catalin

  • Cosmin

    Cu toate ca nu am inclinatii spre artele plastice, daca as fi pictor si cineva mi-ar rupe unul din tablouri, acel cineva ar fi bantuit pe viata de bucatica de suflet pe care as pune-o in acel tablou, cum dealtfel pun in toate. Nici eu nu am invatat sa nu iubesc, si de mine s-a profitat la un moment dat. mi-e teama sa mai iubesc la adevarata intensitate, DAR sunt neajutorat, tot imi scapa intr-un fel sau altul.

  • gabitza

    si totusi ce iti ramane de facut ,de crezut atunci cand ai rabdare ,speri, ii oferi totul de la bun inceput , stiind pe ce drum anevoios va trebui sa calci pana cand persoana respectiva va invata sa te iubeasca ,cat trebuie sa astepte sa isi dea seama cat de mult il iubesc, iam fost prietena de pahar ,de suferinte, neam consolat oarecum unul pe altul , povestiindumi de fosta lui si prima lui iubire, rabdand ca intro zi sa ma vada cu alti ochii, intaiul raspuns pe care mi la dat la aceasta intrebare si ceea ce sunt eu pt el acum 3 ani a fost ..prietena perfecta si ca avem o relatie perfecta, iar al doilea raspuns la ceea ce este intre noi e PASIUNEA. dar mai departe? cata rabdare pot avea? pana cand poate va intalni o alta si-mi va da cu ”sutu” in fund.

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.