Tocanita de ardei copti

Ingrediente: 2 kg de ardei, 1 kg rosii, 2 cepe, 8 catei usturoi, o legatura marar/patrunjel, sare

Mod de preparare:

Se coc si se curata ardeii de coji, seminte si cotoare.

Intr-o cratita se pune la calit ceapa taiata pestisori, iar cand e sticloasa se pun rosiile date pe razatoare.

Se lasa sa fiarba 15 minute, apoi se pun ardeii taiati fasii, sarea si verdeata.

Se mai lasa 10-15 minute la foc mic. Usturoiul taiat felii se pune cu putin inainte sa se ia mancarea de pe foc.

Atentie! Ardeii copti se pun intr-o oala cu capac cand ii iei de pe plita, si se pune multa sare peste ei, ca sa se curete mai usor.

 

Tags: , , ,

 
 
 

discuss this post

  • Georgeta

    Fetelor,
    Cel mai bine este sa puneti ardeii dupa ce ii coaceti intr-o punga de plastic (nu vor fi arati!) bine strinsa. Dupa 10 min se vor curata excelent!!!

  • Super idee! O sa incerc!

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center