Tocanita de ardei copti
Ingrediente: 2 kg de ardei, 1 kg rosii, 2 cepe, 8 catei usturoi, o legatura marar/patrunjel, sare
Se coc si se curata ardeii de coji, seminte si cotoare.
Intr-o cratita se pune la calit ceapa taiata pestisori, iar cand e sticloasa se pun rosiile date pe razatoare.
Se lasa sa fiarba 15 minute, apoi se pun ardeii taiati fasii, sarea si verdeata.
Se mai lasa 10-15 minute la foc mic. Usturoiul taiat felii se pune cu putin inainte sa se ia mancarea de pe foc.
Atentie! Ardeii copti se pun intr-o oala cu capac cand ii iei de pe plita, si se pune multa sare peste ei, ca sa se curete mai usor.
at 5:48 am
Fetelor,
Cel mai bine este sa puneti ardeii dupa ce ii coaceti intr-o punga de plastic (nu vor fi arati!) bine strinsa. Dupa 10 min se vor curata excelent!!!
at 12:15 pm
Super idee! O sa incerc!