Indepartare

Author: DeeA

Ne indepartam din nou, fara sa stim, simt cum se casca um gol din ce in ce mai ciudat undeva, la mijloc, intre noi… un gol imens!

Si totul, culmea, nu neaparat din vina noastra; asa credeam, acum nu mai e la fel. Intr-adevar, dupa cum ai spus: poate nu ne e dat sa fim impreuna! Insa aveam niste clipe, clipe adevarate din viata asta in care ne zbatem apeoape inutil. Unde vor disparea si ele si pentru ce?

Clipele noastre, nu mi le poate lua nimeni, macar atat putem avea mereu, insa stiu ca le iei tu, le iei cu tine!

Stres, minciuni, zile urate, nimic frumos, le-am depasit pe toate, nu fara sa ne afecteze intr-o masura mai mica sau mai mare, chiar daca nu ne-am dat seama de consecinte!

Am devenit astfel nedrepti unul cu altul, iubim orice clipa, insa faptul ca n-o putem avea asa cum vrem sau cum ar trebui sa fie, nu ne face sa ne simtim mai bine. Raul din lumea asta ne inhiba subconstientul!

Ironia sortii, doar atat! O contradictie greu de descris si greu de inteles. Iubire si pasiune pierdute in vacarmul unei vieti care nu este asa cum ar trebui sa fie!

In toate astea ne acuzam mereu unul pe altul, pemtru diverse aberatii. Si asa ne indepartam constant, fara sa realizam acest lucru. Imi era teama de mult timp de toate astea, insa nu pot scapa, totul e inevitabil, sta aici intre noi ca sa ne distruga definitiv.

Asa cum era totul, chiar fara un sens anume, exista bucuria de a te avea langa mine. Am sperat mereu ca vei ramane aici. Stiam ca voi ramane cu tine pana cand vei alege drumul tau. Lacrimi amare s-au ivit atunci.

Le-ai auzit, dar le-ai negat, pentru ca ai un drum de urmat, drumul pe care l-ai ales.

Si, dupa cum ai spus, daca nu vei lua cu tine si amintirile, va ramane ceva si pentru mine. Chiar daca vei face asta, inima mea va raman acolo, la tine, si nu imi pare rau pentru ea.

As fi vrut sa fii langa mine daca iti pasa, insa nu te-a interesat niciodata. Nu te-ai pus in locul meu, sa vezi cum e si nici nu ai gandit ca mine. Ai crezut ca stii mult mai bine ce trebuie sa faci.

E drept sau nedrept ca numai unul sa fie langa celalalt, iar invers nu?

 

Tags: , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 • nu poti pierde ceva ce n ai avut..doar timpul pierdut, care nu se mai recupereaza niciodata..asta da pierdere…,dar dk ai invatat ceva (asta k o consolre)inseamna k n ai pierdut timpul degeaba!!!

 • andreea

  Ideal ar fi ca fiecare din noi sa avem pe cineva care sa ne fie alaturi dar si noi sa fim alaturi de cineva!De cele mai multe ori nu se intampla asta dar cel mai grav e ca nu suntem alaturi de acea persoana care chiar ne iubeste.Iubim dar nu stim pe cine si suntem iubite dar nu stim de cine!

 • andreea

  m-a pus pe ganduri ce ai scris..ma marcheaza…sau poate ma simt marcata..pt ca si eu iubesc…pe cine nu trebuie …

 • si pe mn m-a marcat..pt ca si eu iubesc si simt ca se prabuseste tot:(

 • anisia

  vinovati fara vina,un jok d sentimente,akum,maine,niciodata,promisiuni,lakrimi,minciuni,suferinta,tradare,minciuna,egoism,secrete,ambitii…offf…toate la un lok…o relatie…adevarata sau nu…ku viitor sau fara…o nebunie,un vis…o dorinta…cand incepe s nu-ti mai pese d nimik,kand t lasa rece tot c traiesti,kand t simti secatuit d puteri si lasi totul in voia sortii fara s iti pese d ceea c va fi,kand sufletul ti-e trist si totul e konfuz,in bietele inimi c iubeau kandva s asterne durerea,raceala…si usor-usor isi face lok…indepartarea!c trist,c dureros,asa fara kuvinte,fara o vina anume,kand nu t astepti,fara s intelegi t intrebi:oare c n-a mers,d c nu s-a mai putut?…si totusi ceva iti spune,fara s sti de ce:pt k asa e mai bine!…

 • e greu sa iubesti si sa nu fii iubit, sa nu fii dorit…dar in relatia asta te bucuri mai mult de fiecare minut pe care il petreci langa cel pe care il iubesti…stii sa pretuiesti fiecare moment, fiecare sarut, fiecare cuvant pe care ti-l spune…si totusi serile cand esti singura te doare inima si sufletul…si doare tare1…si ai vrea sa urli, sa zbieri dar tii in tine si atunci doare si mai tare…si stai si plangi…si plangi

 • someone?

  why bother?toate clipele frumoase exista dureros de putin…ca mai apoi sa realizezi ca nu ai fost suficient de…cum vrea el..asa ca ma intreb:why the fuck should we love men…

 • Cosmin

  Stiti cum suntem aici ? …… Stie careva? Va spun eu! Suntem exact precum o fetiscana crescuta in varful blocului care atunci cand intalneste sarpele din padure o rupe la fuga tipand si sarpele la randul lui se sperie de tipetele fetiscanei si incearca sa se salveze chiar daca pericolul nu exista. Suntem mutilati psihic, incercam sa ne pazim unii de altii, cred io. Daca voi femeile credeti ca suferiti cel mai mult din dragoste va spun cu mana pe inima ca va inselati amarnic. Asta e, s-a instalat plictiseala si a plecat.

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.