Schimbari

Author: Gratiela Asaftei

Sunt momente in viata cand iti doresti cu ardoare ceva. Uneori ti se indeplineste, alteori nu. Daca nu, incepi sa te intrebi unde ai gresit.

Eu mi-am dorit sa intalnesc marea dragoste a vietii mele si acum o traiesc, dar nu stiu daca sa ma bucur sau nu. Pentru ca bineinteles nu e totul perfect. Desi imi este impartasita, exista totusi obstacole!

Si totusi nu-mi doresc sa se sfarseasca aceasta dragoste… poate pentru ca am asteptat-o o viata.

Cei din jurul meu poate nu ma inteleg asa ca sunt hotarata sa fac totul de una singura. Chiar daca sufar, dragostea mi-a dat aripi, m-a facut sa am incredere in mine, m-a facut sa vad viata cu alti ochi

Ma simt privilegiata pentru ca sunt iubita, chiar daca trebuie sa platesc un tribut.

Oricum viata mea de pana acum a fost formata dintr-un lung sir de sacrificii.

Puterea dragostei ma face sa ma simt totusi o invingatoare. Am invatat sa iau ce pot de viata, sa traiesc momentul, stiind ca nimic nu e vesnic.

Nimic nu ma poate determina sa nu mai iubesc… absolut nimic.

 

Tags: , , , ,

 
 
 

discuss this post

  • petro

    e bine k ai puterea sa lupti pt iubirea ta dar ai grija sa merite intr adevar sa nu te orbeasca aceasta dragoste atat de puternica…

  • Sunt de acord cu tine, si eu trec prin aceeasi experienta si sunt gata sa fac tot ce pot pentru a fi bine. Uneori cei drept stau si ma gandesc daca chiar se merita atatea sacrificii dar daca nu le fac nu am de unde sa stiu. Am mai trecut printr-o relatie in care am investit totul de una singura si am suferit enorm, dar acum am puterea sa o fac iar si sper ca de data asta sa fie altul rezultatul, acum macar sunt sigura de iubirea lui si asta imi da forta sa merg mai departe, chiar daca uneori imi vine sa spun stop joc. Eu una ma intreb de ce trebuie sa fim supusi sacrificiilor de a sta departe unul de celalalt doar pentru a realiza ceva in viata asta, adica o slujba care sa-l tina mai tot timpul plecat, vcredeti ca o relatie poate rezista astfel?

  • anisia

    Traiesti pt a iubi si iti doresti s fi iubita,nimik mai frumos,dar ai grija sa nu t sakrifici mai mult dekat trebuie si dekat s merita,pt k tot tu vei avea d suferit!e bine k esti o luptatoare,asta te ajuta kand treci prin probl,dar nu s merita s lupti in zadar fara s primesti makar un pik d mangaiere!inteleg k iubesti nekonditionat,si nu astepti nimik in schimb,dar s nu im spui k nu te-ai bukura mai mult kand dk ai fi sustinuta,apreciata,pretuita!ai capata si mai multa putere d a trce peste toate obstakolele!nu renunta la visele tale,lupta pt ele,pt skopul tau,dar s fi sigura k merita sa o faci!si eu sunt k tine,luptatoare,deobicei pierd,asa cred eu akum,poate nu e kiar asa,dar dand peste pers kre nu imi merita iubirea si sacrificiile inklin s cred k sunt ghinionista si m simt nefeicita!tot iubirea e cea kre imi da putere s merg mai departe,dar kand m trezesc sg,parca imi vine s renunt,desi n-o fac!spera,viseaza,atat kat s nu t pierzi,lasa lok si d a-ti revenii in kazul unei aterizari neasteptate,fortate,de pe norisorul pufos p kre ai reusit s urci!

  • Dar totusi…dragostea exista , sau e doar ceva in capul nostru care ne face sa credem ca iubim pe cineva? Se spune sa-ti asculti inima..dar cred k este destul de bine sa-ti folosesti si putin creierul! M-as bucura enorm pentru tine sa nu fie o iuluzie..si sa existe acest sentiment!

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.