Sufletul pereche

Author: DeeA

Se intampla ca o data in viata sa iti intalnesti sufletul pereche si sa-ti imaginezi ca iti apartine numai pentru ca asa trebuie sa fie.

Din pacate nu intotdeauna se intampla asa. Sufletul acela poate avea deja alt suflet langa el, incompatibil, nu pereche, in nici un caz, dar un suflet la care tine si de care nu vrea sa se indeparteze.

Un suflet care s-a aflat acolo cand celalalt era prea gol si suferea prea mult, reusind numai sa-i aduca alinare, de fapt incredere in sine si atat!

Suflete pereche! Exista suflete pereche care, incredibil, nu pot fi impreuna niciodata, suflete sortite intr-un fel tristetii si durerii neimplinirii. Atunci iti spui: sufletul meu pereche e pierdut, il voi regasi poate, candva, intr-o alta viata!

Cand sufletul tau simte ca a pierdut si e atat de gol, cand vede indiferenta din jur, ce ii mai ramane de facut in afara de a se retrage in carapacea lui si de a se resemna?

Din fericire, avem capacitatea asta, putem uita macar cu mintea si pastra numai in inima sentimentele si tot ce a fost frumos, fiecare clipa distincta si minunata pe care am trait-o.

Ce ne-am dorit, ce am avut din tot ce am vrut, se va pastra acolo, odata cu trairile, cu tot ce am simtit si nu va disparea niciodata, chiar daca sufletul nostru pereche merge mai departe pe drumul lui, nu impreuna cu sufletul care ii este daruit.

Nu e niciodata de ajuns tot ce poti sa dai, mai ales pentru un suflet deja alaturi de alt suflet, chiar daca acela nu e perechea lui. Are sufletul lui, clipele lui, dragostea lui, la care nu va renunta niciodata.

Trist! Insa trebuie sa intelegi, sa-l lasi sa mearga mai departe cu toate ca stii: nu-l vei regasi niciodata! Vei vrea sa ajungi intr-o alta viata in care speri sa-l intalnesti, asteptandu-te.

Poate va fi asa sau poate destinul se repeta iremediabil, dar ai vrea sa ajungi acolo pentru a-l cauta din nou!

 

Tags: , , ,

 
 
 

discuss this post

  • rianna

    CATA DREPTATE AI!

  • Ramona

    Da,dar vezi tu ca n-ai de unde sa stii care e sufletul tau pereche.totul pare sa indice asta dar daca e altul sufletul tau,si acesta a fost doar o mare incercare pt a reusi sa depasesti un mom greu iar consolarea sa vina de la cel potrivit? nu toate sunt asa tragice. nimeni nu e singur
    nimeni nu trebuie sa fie trist pt ca viaat iti ofera din plin cand esti pregatit. imi place povestioara ta!

  • pablo

    Comunicare la distanta.. a soimti ce siete celalalt fara sa iti spuna nimic..
    La 450km sa simti ca e tulburat.. este o dovada de suflet perece..
    Sa simti cand te suna inainte de a suna telefonul..
    Este comunicare dintre suflete un intre mamen..
    Eu l-am gasit..
    Subscriu si eu: EXITSA
    Pana un l-a gasit un credeam ca este posibil
    Credeam ca este o teorie doar..

  • pablo

    Comunicare la distanta.. a simti ce simte celalalt fara sa iti spuna nimic..
    La 450km sa simti ca e tulburat.. este o dovada de suflet pereche..
    Sa simti cand te suna inainte de a suna telefonul..
    Este comunicare dintre suflete un intre oameni..
    Eu l-am gasit..
    EXISTA
    intrebarea este: daca imprejurarile fac ca cele doua suflete sa nu se uneasca dupa ce s-au gasit.. este pacat???>>>???…este durere..este un gol…simti ca sufletul tau a plecat din tine .. simti ca nu mai esti tu..

  • E tare greu sa vezi clar care ti-e sufletul pereche! de exemplu eu cred ca el e sufletul meu pereche, dar e casatorit si nu putem comunica, sau cel putin eu nu indraznesc sa-i spun ca-l iubesc. dar poate el sa fie sufletul meu pereche?

  • E tare greu sa vezi clar care ti-e sufletul pereche! de exemplu eu cred ca el e sufletul meu pereche, dar e casatorit si nu putem comunica, sau cel putin eu nu indraznesc sa-i spun ca-l iubesc. dar poate el sa fie sufletul meu pereche?

  • Ioana

    Exista suflete pereche… sa simti la o distanta de mii de kilometri cum celalalt trece printr-o incercare mai grea, cum se gandeste la tine, sa trimiti/primesti mesaj in acelasi moment… si multe altele de acest fel. E clar ca sufletul pereche dar … e alaturi de un alt suflet pe care l-a ales la un moment dat in viata si asa a fost sa fie.

  • Andre

    sufletul pereche..oare e atunci cand apropierea dintre suflete se face absolut fara nici un efort,ci pur si simplu vine de la sine si nu te mai gandesti sa faci ceva anume pt a impresiona?comunicarea decurge ca ceva f firesc,doar dupa cateva minute dupa care s-au cunoscut,si apropierea e fara nici o retinere?Mi s-a intamplat odata sa cunosc acel suflet,si dupa 2 ore sa ne luam in brate.Dar nu am putut fi impreuna.Desi acum sunt cu altcinva si a trecut mult timp de la acea intamplare,am uitat cu mintea,dar nu cu inima….

  • klara

    daca simti ca ti-ai gasit sufletul pereche sa-i spui celuilalt sau nu?> daca fiecare e implicat in cite o relatie de multa vreme? dar daca nu-i spui , cum poti sti daca nu te inseli? poate se confunda ceea ce simti

  • mirel

    ce este sufletul pereche?o forma de a te chinui pe tine insuti,mai mult iti provoaca durere si iti lasa un gol imens in inima.cu ce umpli acest gol?cu nimic si asta e cea mai mare durere si suferinta a ta. eu am intalnit pe cineva :(sufletul meu pereche):si ce sa intamplat!? sufar si acum pentru ca eu sunt insurat cu cineva… care “nu ne potrivim” si am si copii.

  • exista solutii daca iti doresti cu adevadat!

  • flori

    inima mea imi spune ca el este.o stiu fara sa am vreo explicatie logica.nu e nevoie de vorbe,ci doar de o privire.Nu stiu daca tre sa ma simt trista…ca in viata acesta…el are cu 20 de ani mai mult,o familie cu doi copii.poate ar trebui sa fiu nefericita,dar sunt multumita ca il cunosc…ca il iubesc…ca o ora la nu stiu cat timp…pot visa in bratele lui,fara sa imi pese prea mult de restul.Si jur…daca as avea certitudinea ca vom fi impreuna peste 30 de ani…30 de ani as astepta imbratisarea lui….Atat de nefericita sunt…si totusi atat de implinita……….

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center