Intreb

Author: Angel of Mine

Nu a fost usor, trebuia sa te pierd, sa accept ca m-ai uitat! Ce am facut? Am abandonat totul atat de usor…

Am intrebat, am cautat raspunsuri intrebandu-te, cautandu-te, iubindu-te, sorbindu-te! Ai fost, de ce? Nu ai vazut ca parfumul tau ma inspira, privirea ta ma imbata, sarutul tau ma ametea.

Te intreb de ce m-ai abandonat? De ce mai uitat? Vreau sa stiu! Explica-mi! Vorbeste-mi! De ce s-a intamplat atat de brusc, atat de trist?

Ajuta-ma sa inteleg, sa pot trece peste tot, sa te uit, sa te pierd, sa nu ma mai doara gandul tau, sa nu ma mai miste dorul tau, sa nu mai plang, sa nu mai simt, sa fiu eu!

Tu simti acum alt ritm, pentru altcineva… Inima iti bate pentru ea, buzele tale acum le saruta altcineva! Ii soptesti aceleasi vorbe pe care mi le sopteai mie… Mainile tale mangaie alt trup! Respiri pentru ea…

Nu e usor sa uit ceea ce am trait, ce am simtit, ce am iubit. Nu stiu de ce! Te privesc si azi cum treci, taci, privesti… Iti este bine!

As vrea sa recuperez timpul pentru tine, sa-ti sarut buzele, sa-ti simt din nou inima cum bate pentru mine! Cum sa opresc timpul ce fuge atat de repede? As vrea sa fiu umbra ta, as vrea sa fiu ploaia ce iti cade pe piele, sa fiu vantul ce-ti mangaie buzele, sa fiu lumina ta privindu-te, sa fiu gandul tau!

De ce a trebuit sa te cunosc? De ce ai aparut ca o stea si-ai disparut? De ce simt aceasta durere ce ma sufoca? De ce nu te pot uita? Nu stiu, de ce?

 

Tags: , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center