Clipe de fericire

Author: DeeA

Exista oameni care au fost fericiti. Exista oameni care sunt fericiti. Fericirea…

E asa departe de mine, e o metafora pe care nu o voi atinge niciodata. De ce? As vrea o clipa de fericire, o clipa in care sa simt ca am pe cineva alaturi, o clipa in care viata mea sa fie implinita…

Se poate? Cer prea mult probabil, cer mai mult decat imi este ingaduit sa am…

Si daca ai fi aici as aprinde stelele pentru noi, as sopti dorul meu, si as avea clipa mea de fericire.

As vrea sa dansam amandoi, asa cum n-am dansat niciodatata, asa cum as vrea sa te simt mereu langa mine, mereu alaturi de mine, sa simt ca iti pasa si ca am putea fi impreuna. As da orice sa stiu ca ma poti dori…

Clipele mele, trecatoare. Clipele mele de vis, s-au scurs gandindu-ma ca ar fi bine, ca as avea tot, daca m-ai dori.

Insa nimic nu e atat de simplu si, uneori, ce doresti nu se poate implini, indiferent cat de multe sacrificii ai face, indiferent daca viata ta depinde sau nu de acel lucru. E atat de greu sa vezi ca in jurul tau nu este decat o mare minciuna si o mare lasitate care te face sa te simti atat de prost incat de consideri nedorita de nimeni.

As vrea o clipa, o singura clipa in care sa pot simti ce simt alti oameni in care sa pot spune si eu: sunt fericita, m-am simtit bine, am fost implinita, multumita si de acum voi putea privi cu incredere in viitor.

 

Tags: , , , ,

 
 
 

discuss this post

  • salut. cred ca oricine poate avea aceea clipa daca si-o doreste cu adevarat!Am avut-o, a plecat, dar vine alta, poate mai frumoasa.

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.