Numai dragostea!

Author: DeeA

Numai dragostea poate ramane infinit in amintirea cuiva, numai dragostea poate crea o clipa de eternitate pe care nu o vei mai intalni niciodata.

Clipele cand eram impreuna, clipele cand tu erai acolo… totul era un inceput, un inceput pe care ni-l doream amandoi, un inceput in care cuvintele nu erau spuse, cantecele nu erau cantate…

Si atunci imi amintesc de tine, cum era cand dragostea era a noastra, cum traiam amandoi pentru o iubire, o iubire numai pentru noi, o dragoste numai a noastra si, mai presus de orice, imi amintesc cum imi ofereai aceasta dragoste.

Numai cand am simtit ca inima mea e libera, numai si numai atunci, am putut sa ti-o ofer tie, iar atunci tu ai fost totul pentru mine, ai fost mai mult decat orice a existat in viata mea vreodata.

Noptile, zilele, toate clipele acelor ani au fost fierbinti, pictate in culori care umbreau pana si rasaritul soarelui… insasi lumina zilei. Toate cuvintele, visele si lacrimile sunt si acum vii in amintirea mea si asa vor ramane pentru tottdeauna. Am creat o eternitate, o eternitate de iubire, de fericire, de bucurie si de extaz…

Viata insemna din nou ceva, ne doream sa traim pentru ca suntem impreuna, fiecare zi e o pagina dintr-o viata si asta numai pentru ca imi aduc aminte cum eram cand iubirea insemna totul si cum imi ofereai dragostea ta.

Abia atunci am simtit cu adevarat ca pot fi a ta si am fost a ta asa cu si tu ai fost al meu!

 

Tags: , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.