Cotlete de miel cu legume
Ingrediente: 1 conopida mica (aproximativ 500 g), morcovi, sare, 2 catei de usturoi, 2 lingurite piper verde, 250 ml de vin alb, 125 g zahar, 2 linguri curry, 4 cuisoare, 4 cotlete duble de miel, piper, 2 linguri ulei
Se spala si se curata conopida si se despart buchetelele. Se curata si se spala morcovii si ambele se fierb 6 minute in apa cu sare. Se scurg si se dau la rece. Morcovii se taie marunt.
Se curata usturoiul si se taie felii. Piperul verde se marunteste. Se fierbe 10 minute otetul cu zaharul, curry, cuisoare, usturoi si piper verde. Legumele se acopera cu zeama si se dau la rece 24 de ore, amestecandu-se din cand in cand.
Se spala cotletele, se sterg, se condimenteaza cu sare si piper. Se prajesc in ulei pe fiecare parte cate 3 minute. Se lasa sa se scurga legumele marinate si se servesc drept garnitura.