Trebuie sa mergi mai departe!

Author: DeeA

I s-a intamplat oricui ca la un moment dat sa-si dea seama ca nu are pentru ce sa mai traiasca. Ca toate visele si toate sperantele pe care le-a avut s-au dus de rapa. Insa in acel moment te poti gandi ca orice ai fi pierdut intr-o viata si orice lupta pe care ai dus-o inutil, orice speranta sau vis nerealizat, se va implini intr-o zi, atunci cand e timpul sa se adevereasca.

La un moment dat am crezut si eu ca nu mai am pentru ce sa traiesc, la un moment dat cand pierdusem totul, cand nu mai aveam nimic. Am reusit sa ma ridic, cu toate ca viata ma ingenunchease. Nu a fost simplu, nu a fost usor… Insa am ales sa merg mai departe orice ar fi. N-au existat multi oameni care sa ma ajute, n-am insistat, nu m-am rugat de nimeni. Am preferat sa las sa se intample totul asa cum vrea soarta, asa cum aranjeaza viata tot ce trebuie.

Am asteptat si a meritat. Ideea este sa te agati de ceva si sa crezi ca intr-o zi se va intampla. Nu pot sa mint si sa spun ca am mai sperat, dar am considerat ca atunci cand trebuie se va intampla ceva… sau nici macar nu m-am mai gandit la asta. Am fortat la un moment dat soarta, am fortat destinul si am realizat dupa un timp ca de fapt am gresit enorm.

Cu toate astea am reusit sa trec mai departe, cu greu, e adevarat, dar am depasit situatia din care nu vedeam nici o iesire. N-aveam nici o precupare, nu faceam decat sa ma tarasc de colo-colo, credeam ca viata s-a terminat, imi spuneam ca nu mai am pentru ce sa traiesc si asteptam numai sa se termine totul.

Spuneam cuiva: Nu vreau sa renunt la ce am acum, am vrut la un moment dat, stii doar, era o prostie din partea mea, de acum am pentru ce sa traiesc. Azi a venit pe la mine o fosta colega, care nu m-a vazut din vara si s-a speriat. Am slabit mult… Raspunsul meu a fost: Hai sa nu amplificam lucrurile asa tare, cu traitul.

Am mai spus cuiva atunci: Iti zic adevarul… n-aveam un scop, de asta am tinut atat sa am ceva numai al meu, de asta am avut curajul sa vorbesc cu tine, stiam ca e singura mea speranta sa pot merge mai departe, sa pot sa mai traiesc, sa mai am speranta sa lupt.

Ideea e ca nu trebuie sa te lasi invins niciodata chiar daca la un moment dat cazi in genunchi si recunosti ca viata asta te-a doborat. Da, viata te invinge, insa trebuie sa te ridici trebuie sa-ti infrunti destinul, sa te infrunti pe tine insuti… Atunci vei reusi sa mergi mai departe, vei reusi sa vezi ca nu numai tu esti singur, ca asa cum exista oameni care sa fie langa tine, ar trebui si tu sa incerci sa fii langa altii.

Si, poate, atunci vei realiza ca nu se termina nimic intr-o zi, chiar daca numai asta puteai intelege… Uneori se intampla si lucruri frumoase, lucruri pentru care merita sa mergi mai departe chiar daca ai ajuns la concluzia ca viata ta s-a terminat si ca nimic nu te mai poate face sa traiesti din nou…

Chiar daca toate visele iti sunt naruite, chiar daca simti ca nu mai ai pentru ce sa continui, trebuie sa ai rabdare, cu toate ca treci prin ce e mai rau… Vei vedea ca, daca stii sa alegi, daca stii sa astepti… toata suferinta pe care poate n-ai meritat-o, iti va fi rasplatita intr-un fel sau altul.

 

Tags: , , , , ,

 
 
 

discuss this post

  • “Chiar daca toate visele iti sunt naruite, chiar daca simti ca nu mai ai pentru ce sa continui, trebuie sa ai rabdare, cu toate ca treci prin ce e mai rau… Vei vedea ca, daca stii sa alegi, daca stii sa astepti… toata suferinta pe care poate n-ai meritat-o, iti va fi rasplatita intr-un fel sau altul.”

    Bun sfat….dar….cine-l poate urma?!…in liniste, cu zambetul pe buze!

  • SIMPLU-EU

    AI PERFECTA DREPTATE IN CEEA CE SPUI.SI EU AM TRECUT PRIN ASTA.DOAR CA E F GREU SA REZISTI,SA TOT TRAGI DE TINE LA INFINIT SA MAI AI UN PIC DE RABDARE.ASA AM DESCOPERIT EU CA SUNT SUFICIENT DE PUTERNICA SA SUPORT ORICE DURERE,DAR CA DIN PACATE NU SUNT SUFICIENT DE PUTERNICA SA FAC SA-MI FIE BINE…………

  • Coste

    ms :d

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.