Tarta

Ingrediente: 6 oua, 1 cana 1/2 zahar,, 6 linguri ulei, 1 1/2 cana faina

Mod de preparare:

Se pune zaharul cu 7 linguri de apa intr-o crarita, pe foc, sa se dizolve.

Se separa albusurile de galbenusuri si se bat bine cu mixerul. Peste ele se aduga zaharul dizolvat fierbinte, amestecand mereu.

Apoi se adauga alternativ un galbenus, o lingura de ulei.

Se pune faina in ploaie si se amesteca bine, eventual si cu vanilie si coji de lamaie.

Se unge tava cu margarina, se toarna compozitia si deasupra se pun fructele taiate bucati sau intregi (visine, cirese…).

Se lasa 20 de minute la foc potrivit, apoi se da cuptorul incet. Se poate servi cu frisca deasupra sau cu sosuri dulci.

 

Tags: , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.