Tartine cu ciuperci

mushroom recipeIngrediente: 150 mg unt, 50 g cascaval sau parmezan, 250 g ciuperci, o ceapa de marime mijlocie, 2 linguri untdelemn, o foaie dafin, 2 linguri zeama de lamaie, vin sau otet, un varf de cutit piper, marar, patrunjel, sare

Mod de preparare:

Ciupercile bine spalate se taie marunt sau se trec prin masina de tocat. Ceapa taiata marunt se caleste un minut in untdelemn, apoi se adauga ciupercile, foaia de dafin, zeama de lamaie sau 50 ml vin sau o lingura de otet, piper, o lingurita de sare.

Se lasa la foc mic acoperite, sa fiarba cca 30 minute, ca sa scada toata apa ce o lasa si sa se inmoaie. Cand se iau de pe foc, se adauga frunze de marar si patrunjel taiate marunt.

Dupa ce se racesc, se amesteca cu untul frecat (sa fie moale). Pasta se sareaza si cu ea se ung tartinele; deasupra se rade cascaval sau parmezan (direct peste tartine).

 

Tags: , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.