Carne de vanat in aspic

reteta cu vanatIngrediente: carne de vinat, aspic

Mod de preparare:

Aspicul se va prepara cu 12-13 foi de gelatina sau cca 40 g granule de gelatina, ca sa se realizeze un aspic mai tare care sa nu se deformeze, cand se taie in portii.

Carnea de iepure, caprioara, mistret etc., dupa ce a fost marinata, se frige la cuptor acoperita, ca sa fie suculenta. Dupa ce s-a racit, se scoate de pe oase si se taie in felii care, apoi, se aseaza suprapuse, insa neinghesuite, peste aspicul turnat in forma.

Peste ele se toarna aspic, umpland toate golurile si depasind nivelul carnii cu 1 cm. Dupa ce aspicul s-a inchegat, preparatul se rastoarna pe platou.

 

Tags: , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.