Adio celulită: 3 secrete care te ajută să ai o piele mai fermă!

tratament anticelulita elmiplant

Aliatul pielii netede și catifelate, crema anticelulitică nu trebuie să lipsească din arsenalul tău de îngrijire vara asta. Alege-o în funcție de ingredientele cele mai eficiente și folosește-o corect, pentru a obține rapid rezultatele pe care ți le dorești. elmiplant îți împărtășește 3 secrete care fac diferența atunci când vrei să scapi de celulită.

Fii atentă la ingrediente

Când alegi crema anticelulitică, ghidează-te după compoziția ei. Produsele pe bază de cafeină, guarana, alge marine, ceai verde, extract de acai berry, ulei esențial de piper negru sau ulei de sâmburi de struguri sunt câteva dintre cele mai eficiente, aceste ingrediente ajutând la restabilirea elasticității și fermității pielii.

Gelul Bioactive Caffeine de la elmiplant are o formulă inovatoare, ce acționează direct asupra zonelor cu depuneri de grăsime, redefinind conturul corpului. Cafeaua verde 100% naturală, cu efect antioxidant puternic, ajută la detoxifierea pielii, pentru ca aceasta să devină în timp mai netedă și mai catifelată. Pielea își redobândește elasticitatea, stratul adipos este vizibil redus, iar tu poți pierde până la 4 cm din circumferința coapselor și a abdomenului în decurs de numai o lună! Tot din gama elmiplant BodyShape, poți încerca și Serumul Intensiv Anticelulitic cu extract de acai berry 100% natural care reduce țesutul adipos, intensifică microcirculația și ajută la remodelarea conturului siluetei.

Masează crema anticelulitică câteva minute

După aplicarea unei creme sau gel împotriva celulitei, masează pielea viguros câteva minute, până când produsul se absoarbe în totalitate. Acest pas, de multe ori neglijat atunci când aplici o crema anticelulitică acasă, este extrem de important, deoarece intensifică acțiunea ingredientelor active și grăbește apariția rezultatelor dorite.

Crema pentru masaj anticelulitic elmiplant Cellufight conține guarana, alge marine și piper negru, ingrediente care reduc aspectul de coajă de portocală, stimulează circulația sangvină și redau fermitatea pielii. Are acțiune locală de încălzire a pielii, cu rol în stimularea microcirculației și în arderea grăsimilor. Pielea redevine netedă, fină, fără denivelări.

Folosește un produs pe termen lung

Nu vei scăpa ușor de celulită, așa că perseverența este esențială. Fii constantă în folosirea cremei anticelulitice și nu te aștepta la minuni din prima zi. De obicei, se recomandă aplicarea produselor anticelulitice de 2 ori pe zi, dimineața și seara. Efectele se văd în general după 2-3 săptămâni, în funcție de cât de afectate sunt țesuturile de depunerile de grăsime. Folosește crema anticelulitică în paralel cu o dietă sănătoasă, bazată pe multe fructe și legume și înlăturarea alimentelor procesate, pentru a te bucura de o piele frumoasă pe termen lung. Totodată, este esențial să te hidratezi corespunzător și să reduci consumul de băuturi carbogazoase și cafea.

Gelul anticelulitic elmiplant Cellufight Cryo-Sculpt are un efect de răcire intens și ingrediente active care îți lasă pielea fină și radiantă, reducând până la 4 centimetri din circumferința abdomenului, a coapselor și a șoldurilor. Pielea își recapătă aspectul ferm, iar silueta ta este redefinită. Ajută la diminuarea excesului de apă din țesuturi și îmbunătățește aspectul de coajă de portocală, fiind aliatul tău de nădejde în lupta împotriva celulitei.

Bucură-te de vară fără celulită cu elmiplant!

 

Tags: , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.