Confortul la înălţimea tocului!

incaltaminte ecco

Pentru majoritatea dintre noi, femeile, purtarea tocurilor înalte înseamnă renunţarea la confort. Dar cu noua colecţie ECCO SHAPE purtarea tocurilor nu mai înseamnă suferinţă şi nici picioarele nu mai trebuie să tânjească după momentul în care îţi dai jos încălţămintea la sfârşitul zilei. Datorită tehnologiei de pionierat, brandul danez ECCO a zdrobit ideea că femeile trebuie să aleagă între stil şi confort.

De ani de zile, industria de încălţăminte pentru femei a căutat inovaţii în design şi în tehnologie care să permită femeilor să se bucure de un confort real atunci când aleg să poarte tocuri. Noua colecţie a sezonului primavară/vară 2018 ECCO SHAPE reprezintă o gamă modernă de încălţăminte pentru femei proiectată pentru “mişcare naturală perpetuă”, care oferă un confort somptuos, de zi cu zi, fără a compromite însă stilul.

Confortul noii colecţii ECCO Shape 55 Peep Toe Sleek vine din utilizarea de tehnologii şi materiale de pionierat, incluzând tehnologia FLUIDFORM™ proprie brandului ECCO, transformând astfel aceşti pantofi în unii dintre cei mai confortabili.

Cu o siluetă elegantă şi feminină, sandalele ECCO Shape 65 Sleek au un toc de 65 mm confortabil, rezistent şi flexibil, care te face să te simţi cu 15 mm mai aproape de sol decât înălţimea lui reală.

Mersul pe tocuri este acum o plăcere cu sandalele ECCO SHAPE 65 Block prevăzute cu un sistem de confort ultra-modern şi sofisticat, ce creează un suport anatomic pentru porţiunea de sprijin a greutăţii piciorului.

Noua colecţie se găseşte în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Galaţi, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.

Despre ECCO
ECCO, brand de încălţăminte de renume internaţional care combină stilul şi confortul, şi-a construit succesul bazându-se pe design modern, piele de calitate şi tehnologii inovative. Înfiinţat în 1963, ECCO este unul dintre puţinii producători mari de încălţăminte din lume care deţin şi controlează fiecare pas al procesului de producţie şi de vânzare. De asemenea, este unul dintre cei mai mari producători de piele de înaltă calitate din lume, pielea ECCO fiind folosită atât la crearea de produse de încălţăminte şi accesorii proprii, cât şi distribuită unor branduri de lux internaţionale. Astăzi, produsele ECCO se vând în 88 de ţări, în peste 2.000 de magazine ECCO şi peste 14.000 de alte puncte de vânzare la nivel mondial. Compania este deţinută de familie şi are peste 20.000 de angajaţi în întreaga lume. www.ecco.com

 

Tags: , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.