Magicienii esteticii s-au reunit la cel mai spectaculos congres estetic SEETRYBUY EXPERT DAY 2018

SeeTryBuy EXPERT DAYEvenimentul încununat de magie SeeTryBuy EXPERT DAY Back to school! School of magic!, a concentrat într-o zi ce este mai spectaculos-fascinant şi util-practic din ceea ce se prezintă la marile congrese internaţionale pe parcursul mai multor zile, selectând acele informaţii, dar şi echipamente care sunt cel mai potrivite domeniului esteticii din România.

Emoţia a fost uriaşă pentru cei peste 150 medici, prin întoarcerea în premieră – în unele cazuri chiar după 30 ani – acolo unde a început viaţa lor profesională: Facultatea de Medicină, Amfiteatrul Mare, dar acum având acces şi în Holul de Onoare, rezervat numai celor care se dorea să fie răsplătiţi pentru servicii aduse Medicinei Româneşti, fiind simbolică această întoarcere pentru tema Back to School of Magic. În debutul evenimentului a fost chiar proiectat filmul documentar ce dezvăluie istoria Şcolii Romaneşti de Medicină şi meritele dr. Carol Davila, fondatorul acesteia. Prin efortul SeeTryBuy Company, medicii esteticieni din România au avut ocazia să îşi aprofundeze cunostiintele şi abilităţile de a trata la înalt nivel pacienţii care îşi doresc să îmbătrânească frumos şi natural. Nici un alt demers educativ de acest tip nu s-a mai realizat în România, studiul anatomiei pe cadavru disecat la Facultatea de Anatomie şi, în paralel studiul tehnicilor de injectare de acid hialuronic la nivelul fetei.

Medicii renumiți, Dr. Hassan Galadari, Dr. Wolfgang Redka-Swoboda și Dr. Ştefan Lipp, și-au demonstrat încă o dată talentul de magicieni, prin vraja de reîntinerire „Expertus Juventud”, făcând adevărate miracole cu aspectul facial al pacienților. Unul dintre punctele forte ale congresului a fost reprezentat de demonstrația live a celor trei medici esteticieni, care adus în atenția participanților abordarea completă a feței la diferite stadii de îmbătrânire, în premieră printr-un cuplu de mamă – fiică, cu abordări și tehnici diferte de injectare, în cazul mamei pentru ilustrarea ideală a procesului de îmbătrânire, iar în cazul fiice pentru restaurarea tinereții și sporirea frumuseții raportat la vârstă. Cea de-a doua demonstrație a pus accent pe modalitățile diferite de injectare în cazul femeilor și bărbaților, cu ajutorul baghetei magice a vrăjitorului din estetică, Teosyal Pen, gadget-ul care a transformat ireversibil modul în care se fac injectările cu acid hialuronic: mult mai puţin dureros, mai economic, mai sigur, mai comod.

„Când vrei să devii expert, te întorci la şcoală. În medicină estetică, în special cea la nivel facial pe care ne-am axat în congresul de anul acesta, cheia succesul o reprezintă protocolul urmat și tehnica de injectare. Baza acestora stă fără doar și poate în cunoașterea anatomiei faciale (mușchii, vascularizarea, nervii, poziționarea oaselor) și cum acestea își schimbă structura odată cu vârstă și cum noi, medicii putem utiliza acidul hialuronic pentru a obține rezultate naturale. Pentru a facilita aceste cunoștințe pentru medicii români din toată țara am ales că în acest an să venim cu o prezentare unică, aceea de a transmite live de la Catedra de Anatomie, una din cele mai apreciate catedre din Europa și un momument înscris în patrimoniul naţional, noțiunile de anatomie și demonstrațiile în direct pe cadavru, printr-o alegorie cu celebra vrajă din Harry Potter – Kedavra Studiorum. La fel și medicii au arătat direct pe cadavru injectarea precisă, de aceea dorim să ne aducem elogiile prof. dr. Forin Filipoiu și catedrei pe care o conduce prin vraja specifică evenimentului Vivat Academia, Vivat profesores”, explică reprezentanţii See Try Buy Company, organizatorii congresului.

Dr. Wolfgang Redka – Swoboda, prin vraja Expertus Complicatiae, a fost cel care a prezentat direct pe cadavru traseul arterelor, venelor şi altor structuri anatomice ascunse privirii care au fost disecate şi analizate, punctând astfel moditalitățile prin case se pot evita complicațiile. Astfel echipa de medici a demonstrat că rezultatele depind atât de alegerea tipului de substanţă injectată precum şi de cunoaşterea perfectă a structurilor anatomice şi stăpânirea tehnicilor de injectare, altfel nu putem scăpa de imaginile groteşti cu buze diforme de tip „peste” sau pomeţi de „cauciuc”. Pentru menținerea rezultatului tratamentului pe o durată cât mai lungă, dr. Ştefan Lipp a punctat eficiența tratamentului complementar cu ajutorul cosmeceuticelor Teoxane, singurele care conțin același tip de substanța precum injecțiile cu acid hialuronic.

„Cum transmiţi cel mai memorabil informaţia ştiinţifică? Şi calitatea celui mai pur acid hialuronic? Oferind seringi cu gel de prosecco în cadrul momentului festiv de final şi introducând în scena celebra bufniţa de la Hogwarts în cadrul prezentării despre siguranţa procedurilor estetice. De asemenea, barul de texturi, unde medicii au probat direct textura, vâscozitatea, capacitatea de umplere, capacitatea de a-și păstra forma la presiune și întindere a tuturor seringilor de acid hialuronic, a fost propus ca un experiment științific din care nu au lipsit eprubetele, recipiente care au făcut deliciul de final, înlocuind clasicele pahare de șampanie”, adaugă reprezentanţii See Try Buy Company.

Dezvoltat de Laboratoarele Teoxane, Teosyal RHA este un acid hialuronic asemănător cu cel natural, substanţa pe care o avem în mod natural în organism şi care are rol de captare a apei în epidermă. Este cel mai scump filler pentru restaurarea volumelor faciale, cu cel mai înalt grad de puritate, care se integrează perfect la locul injectării fără să fie perceput nici vizual, nici tactil. Aşadar, rezultatul este foarte natural, fără ca cineva să-şi dea seama de intervenţie, fiind perfect pentru zonele mobile ale feţei cum sunt obrajii, pliurile nazolabiale şi ale ochilor, fruntea, zona periorală.

Efortul logistic a fost cu atât mai impresionant cu cât s-au desfăşurat de fapt patru evenimente într-unul: cursurile practice cu Dr. Dorina Donica, expert mondial în firele de sutură pentru lifting şi bioregenerare LuxeFace şi cursurile de disecţie, anatomie şi restaurare a volumului compartimentelor feţei la bărbat versus femeie şi mama versus fiica. Alt subiect dezbătut s-a concentrat în jurul laserelor Cynosure pentru epilare definitivă, care scurtează semnificativ durata tratamentului şi numărul de şedinţe, permit tratarea tipurilor de piele bronzată şi oferă confort real nesascrificand eficientă pentru scăderea durerii.

 

Tags: , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.