Body Mind Spirit EXPO – weekendul sănătății și al relaxării

targ sanatate 2018În acest sfârșit de săptămână, pe 9, 10 și 11 Februarie, la Sala Palatului din București, are loc cel mai mare târg dedicat sănătății, frumuseții și dezvoltării personale, Body Mind Spirit EXPO, iar intrarea este liberă.

Începând de Vineri, 9 Februarie, aici te așteaptă peste 100 de expozanți: companii și branduri internaționale, dar și mulți producători și antreprenori locali, peste 40 de conferințe cu intrare gratuită, susținute de personalitați importante, printre care: Rita Mureșan, Valeriu Pănoiu, Camelia Pătrășcanu, Cristian Pompei, Nadine Voindrouh sau Geta Heimerl, dar și mai bine de 30 de ateliere, demonstrații si momente artistice atât pentru cei mici cât și pentru cei mari!
În vremea în care stresul este considerat boala secolului XXI, Body Mind Spirit EXPO este alternativa perfectă pentru un weekend relaxant, dedicat persoanei tale, departe de problemele cotidiene, fiind locul ideal pentru prospectare și dezvoltare personală.

Te așteptăm la festivalul bucuriri și al stării de bine! Dacă îți dorești un weekend pozitiv, relaxant și reconfortant, trebuie să ajungi în acest sfârșit de săptămână la Sala Palatului.

Evenimentul găzduiește trei zone de interes:

• Zona de expoziție cu vânzare, cu peste 100 de expozanți, unde poți găsi: produse naturiste, alimente bio, suplimente alimentare naturale, produse de detoxifiere, cosmetice bio, cărți de dezvoltare personală și spiritualitate, produse alimentare raw-vegane, cristale terapeutice și multe altele. Cele mai importante și îndrăgite companii, dar și mici producători și expozanți locali, au pregătit reduceri si promoții special pentru târg.

• Secțiunea de 40 de conferințe și workshopuri susținute de importante voci din domeniu: psihologi, nutriționiști, astrologi, maeștri spirituali, terapeuți și personalitați publice.

• Zona de demonstrații și momente artistice, cu peste 30 de reprezentații diferite, surprize și concursuri, unde te invităm să te relaxezi și să te deconectezi pentru câteva momente de la ritmul alert al zilelor noastre.

Îi așteptăm pe toți cei interesați de sănătatea proprie precum și a celor dragi, pe toți cei interesați de dezvoltarea planului personal și spiritual, pe cei interesați de medicina și tratamentele naturiste să ne viziteze in perioada 9,10,11 Februarie, la Sala Palatului din București.

Verifică lista completă a conferințelor, demonstrațiilor și programul de vizitare pe site-ul nostru: www.bmse.ro sau pe pagina noastră de Facebook!

Intrarea este liberă!

 

Tags: , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.