De la agitaţia URBANĂ la liniştea NATURII

incaltaminte 2017Pentru a marca aniversarea a 25 de ani de la apariţia primului ECCO TRACK II, brandul ECCO a actualizat modelul pentru anul 2017. Un sfert de secol de patrimoniu este contopit cu tehnologia şi materialele de ultimă generaţie.

Noul ECCO TRACK 25 realizat cu tehnologia modernă, asigură un confort excepţional şi o performanţă de neegalat, păstrând în acelaşi timp designul original. Noua colecţie de ghete outdoor este disponibilă atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi, cu o gamă actualizată de culori şi materiale, fiind potrivită pentru orice activitate în NATURĂ, de la o aventură pe malul lacului până la o plimbare prin agitaţia URBANĂ.

După 25 de ani de succes, un favorit ECCO este modernizat cu tehnologia exclusivistă de confort de astăzi. Branţul detaşabil acoperit cu piele asigură purtătorul că pe măsură ce merge, spuma de sub suprafaţa superioară a branţului împinge aerul în sus prin găurile mici din căptuşeală pentru a creşte circulaţia aerului din jurul piciorului, dispersând excesul de umiditate şi permiţând un grad ridicat de respirabilitate. Chiar şi pe vreme umedă, piciorul este păstrat uscat şi confortabil datorită construcţiei impermeabile GORE-TEX®.

Cu o talpă direct injectată, formată dintr-o talpă intermediară din PU şi o talpă din TPU, ghetele ECCO TRACK 25 sunt flexibile şi foarte confortabile, cu o aderenţă excelentă. Şi chiar şi pe vreme umedă, piciorul este păstrat uscat şi confortabil datorită construcţiei impermeabile GORE-TEX®.

Noua colecţie se găseşte în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro

Despre ECCO
ECCO, brand de încălţăminte de renume internaţional care combină stilul şi confortul, şi-a construit succesul bazându-se pe design modern, piele de calitate şi tehnologii inovative. Înfiinţat în 1963, ECCO este unul dintre puţinii producători mari de încălţăminte din lume care deţin şi controlează fiecare pas al procesului de producţie şi de vânzare. De asemenea, este unul dintre cei mai mari producători de piele de înaltă calitate din lume, pielea ECCO fiind folosită atât la crearea de produse de încălţăminte şi accesorii proprii, cât şi distribuită unor branduri de lux internaţionale. Astăzi, produsele ECCO se vând în 87 de ţări, în peste 3.300 de magazine ECCO şi shop-in-shops, şi peste 14.000 de alte puncte de vânzare la nivel mondial. Compania este deţinută de familie şi are peste 19.000 de angajaţi în întreaga lume. www.ecco.com

 

Tags: , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.