5 Idei de cupcakes pentru nuntă care să înlocuiască tortul cu succes

nunta tortMicuțe și bine porționate pentru fiecare, noile cupcakes ce fac senzație în candy bar-urile de la petreceri sunt tot mai alese de către cuplurile moderne pentru înlocuirea tortului de nuntă tradițional.

Deși tortul are propriul moment în cadrul nunții, toți cei invitați sunt încântați de descoperirea micilor brioșe, colorate și savuroase, absolut perfecte în farfurie! Această alternativă este pe cât de aspectuasă, pe atât de delicioasă, fiind chiar și pe placul celor mai puțin pasionați de dulciuri grele, surprinzând prin aromă și compoziția delicată.

La intersecția dintre tradițional și modern, Irina Elena Apostol, Master Cake Decorator, Senior Trainer și Owner Art Dessert, a găsit soluția pentru a satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi. Cu o experiență de peste 15 ani ca și cofetar și decorator, Irina este persoana care a reușit să transforme într-o adevărată artă măiestria de a prepara prăjiuri.

Iată 5 idei de cupcakes care să înlocuiască tortul cu succes, pentru o nuntă memorabilă.

Cupcakes cu compoziție de tort de morcov

„O prăjitură micuță dar delicioasă, un cupcake cu compoziția tortului de morcov va fascina pe orice dorește să guste. Fără să fie extrem de dulci, dar cu o aromă intensă, acestea au un nor pufos de cremă de brânză și un strat subțire de fondant care să îl acopere, ce va face ca fiecare îmbucătură să fie un univers de arome desăvârșit”, precizează Irina Elena Apostol, Master Cake Decorator, Senior Trainer și Owner Art Dessert.

Cupcakes cu trandafir și ghimbir

Prăjiturile de tip brioșă, glazurate cu cremă de zahăr cu arome intense și ușor picante sunt alegerea perfectă atunci când vrei să pregătești invitaților tăi un desert special. Cu petale de flori modelate din pastă de zahăr și glazură aromatizată cu aromă de trandafiri, aceste cupcakes delicate vor surprinde invitații cu gustul lor ușor picant. În interior, bucățelele de ghimbir confiat sunt ascunse bine în compoziție, dar suficient cât papilele tale gustative să le deosebească ușor.

Cupcakes romantice

Nimeni nu îți poate lua plăcerea de a-ți pune amprenta gustului la propria ta nuntă. Gustul, culorile și decorarea brioșelor spun multe despre cei doi miri. Imaginează-ți că poți face totul un moment mult mai romantic, prin alegerea unor cupcakes cu inimi din fructe înghețate sau din pastă de zahăr, litere din ciocolată, perluțe sau floricele.

Și ce poate să fie mai bun ca o compoziție de cheescake? Ușoară și delicioasă, această mini cheesecake poate întrece chiar originalul, pentru că o vei decora într-un mod aparte, așa cum îți place ție.

Cupcakes cu caramel sărat

„Dacă dorești să îți surprinzi invitații și să faci o declarație de curaj, alege caramelul sărat. Cu o savoare specială, aceste cupcakes vor fi adorate chiar și de către cei care refuză la astfel de evenimente felia de tort, mult prea dulce pentru gusturile lor”, explică Irina Elena Apostol, Master Cake Decorator, Senior Trainer și Owner Art Dessert.

Cupcakes cu accente metalice

Anul ăsta, foarte moderne au fost accentele metalice prezente în decorurile torturilor. Optează pentru mici brioșe cu cremă albă de lămâiță, acoperite cu praf de aur sau foițe de aur comestibile. Cu siguranță invitații tăi încă nu au apucat să vadă acest trend în altă parte, iar nunta ta nu are cum să nu rămână în amintirea tuturor.

Despre Art Dessert
Irina Elena Apostol – Master Cake Decorator, Senior Trainer și Owner Art Dessert, este cea din spatele acestei povești dulci și provocatoare. Urmând o tradiție de familie, a desăvârșit pasiunea pentru dulciurile tradiționale, transformându-le în adevărate minuni atât prin compoziție cât și prin aspect. Având în portofoliul personal mai multe diplome de specializare și perfecționare în confecționarea, modelarea și decorarea prăjiturilor, poate transforma orice idee într-un tort inedit, spectaculos, fără a face rabat la savoare. Și asta pentru că principalele atuuri ale prăjiturilor sale sunt ingredientele natuale, calitatea și prospețimea.
Irina Elena Apostol a fost aleasă în 2015 Ambasador Modecor (Modecor Italia este unul dintre cei mai mari producători de ustensile, decoruri și materii prime pentru cofetărie) în România, urmând că împreună cu specialiștii italieni să susțină cursuri de profil și să prezinte inovațiile și produsele de top ale acestora. Cu toate acestea premiile câștigate la GastroPan – Tortul anului 2013 și 2014 Premiul I și Premiul de excelență GastroPan – Creație artisitica în pastă de zahăr 2014, Locul 1 la secțiunea gust la Maratonul cofetariilor organizat de Callebaut și Marathon Distribution – 2015, adevărata sa carte de vizită sunt prăjiturile și torturile pregătite zi de zi, așa că va invităm la cofetărie să descoperiți gustul deserturilor sale! Detalii și comenzi pe www.artdessert.ro

 

Tags: , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.