Depăşind orizonturile cu sandalele ECCO INTRINSIC

incaltaminte vara 2017Vremea calda aduce o serie de activităţi în aer liber, cum ar fi concertele în parc, mesele festive la iarbă verde şi festivalurile din marile oraşe. Concepută în acest sens, colecţia ECCO INTRINSIC SANDAL ţine pasul cu viaţa agitată a verii.

Jucăuşă şi modernă, noua colecţie de sandale este ideală pentru zilele fierbinţi de vară. ECCO INTRINSIC SANDAL oferă un design contemporan dar cu subtilităţi atletice pentru oamenii dinamici ce nu vor să fie constrânşi de reguli.

În conformitate cu trendul athleisure, ECCO INTRINSIC SANDAL debutează cu o faţă superioară elastică cu curele reglabile, ce asigură atât confort cât şi o fixare bună pe picior. Construcţia joasă a sandalelor oferă o poziţie naturală pentru picior, pentru o experienţă excepţională de mers pe jos, iar talpa direct injectată din poliuretan este flexibilă şi uşoară.

La fel ca toate modelele ECCO Sport, colecţia ECCO INTRINSIC SANDAL este realizată în fabricile deţinute de companie folosind un proces inovativ, Direct-injection Process. Acest lucru creează o unitate durabilă, care absoarbe orice şoc şi creează legătura dintre partea superioară şi cea inferioară a sandalei fără a utiliza lipici sau cusături.

Introducerea acestei noi sandale inspirată din sport extinde colecţia ECCO INTRINSIC a brandului, depăşind astfel orizonturile.

Colectia de sandale ECCO INTRINSIC se gaseste in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro

 

Tags: , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Privacy Preference Center