O ţinută COOL cu accesorii în alb şi roşu

1 martie accesoriiO dată cu venirea primăverii începem să avem un stil de viaţă mult mai activ. Iar efectul unei vieţi active poate fi resimţit inclusiv în lumea modei, prin noul trend URBAN ATHLETE. În spiritul acestui trend, ECCO a lansat noua colecţie de sneakerşi ECCO COOL 2.0, creaţi cu o tehnologie inovatoare ce asigură respirabilitate 360° şi 100% impermeabilitate.

O ţinută simplă cu colanţi sau jeanşi este instantaneu ridicată la rangul de ţinută COOL atunci când este accesorizată cu sneakerşii roşii cu talpa albă ECCO COOL 2.0.

Cu sneakerşii ECCO COOL 2.0 nu trebuie să vă mai faceţi griji în ceea ce priveşte ţinuta pentru plimbările prin oraş sau pentru întâlnirile cu prietenii. Încălţămintea în culorile simbolice ale mărţişorului, precum roşul şi albul, aduc cu uşurinţă un aspect proaspăt în ţinuta de primăvară.

Renumită pentru măiestria artizanilor săi, ECCO oferă o asigurare inerentă a calităţii produselor sale şi a inovaţiei modelelor sale, ce oferă noii colecţii un aspect COOL din toate punctele de vedere.

Noua colecţie ECCO COOL 2.0 este disponibilă începând cu luna februarie în magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro

 

Tags: , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.