Ce spectacole vedem în lunile februarie şi martie

teatru spectacolHoraţiu Mălăele, Dana Dogaru şi Emilia Popescu revin, pe 13 februarie la Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti, pentru o noua reprezentaţie cu spectacolul „Cafeneaua”! Sunteţi invitaţi la un regal actoricesc în trei tablouri, în care se împletesc râsul, lacrimile şi ironia existenţei umane! Biletele se găsesc la casa de bilete a Teatrului Naţional, şi online pe startickets.ro, mystage.ro, blt.ro şi bilete.ro.

De Ziua Îndrăgostiţilor Dan Puric vă invită la Palatul Naţional al Copiilor la o reprezentaţie unică! Bucuraţi-vă de pantomimă, dans şi improvizaţia în spectacolul “Vis”– un portret al cenzurii spiritului si al goliciunii umane, zugrăvit de Dan Puric cu ironie şi umor. Bilete pentru reprezentaţia de pe 14 februarie se găsesc la casa de bilete Startickets de la Palatul Național al Copiilor şi online pe bilete.ro, startickets.ro si blt.ro.

Pe 20 februarie eşti invitat la Sala Mare a Palatului Copiilor la spectacolul “Prenumele”! Mihai Călin, Mirela Oprișor, Claudiu Bleonț, Raluca Aprodu și Leonid Doni te asteapta cu dialoguri comice și o dezbatere savuroasă la o portie generoasa de hohote de ras! Bilete la casa de bilete Startickets de la Palatul Naţional al Copiilor şi online pe startickets.ro, mystage.ro, bilete.ro, blt.ro

Pe 21 februarie Medeea Marinescu si Marius Manole vă invită la Palatul Naţional al Copiilor la spectacolul “Fa-mi Loc” – o comedie, ce demonstrează că viaţa e plină de surprize! Două personaje simpatice se descoperă reciproc într-o întâlnire, cu scântei, ce de dovedeşte a fi… providenţială! Bilete la casa de bilete Startickets de la Palatul Național al Copiilor şi online pe bilete.ro, startickets.ro si blt.ro.

Pe 27 februarie sunteţi invitaţi la Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti la inegalabilul duel teatral “Caramitru – Mălaele, câte-n lună şi în stele”! Doi titani ai scenei româneşti vă aşteaptă la un spumos spectacol de improvizaţie, în care versurile şi replicile iscusite se împletesc cu acordurile pătimaşe ale violoncelului lui Adrian Naidin. Biletele se găsesc la casa de bilete a Teatrului Naţional, şi online pe startickets.ro, mystage.ro, blt.ro si bilete.ro.

Primăvara soseşte cu vorbe calde „Despre iubire”, la Sala Mare a Palatului Naţional al Copiilor. Veţi asista la o probă de inegalabil talent şi excepţională virtuozitate artistică, în compania lui Dan Puric – un one man show desăvârşit! Bilete pentru spectacolul din 1 martie la casa de bilete Startickets de la Palatul Național al Copiilor şi online pe bilete.ro, startickets.ro si blt.ro.

Pe 2 martie sunteţi invitaţi la Palatul Naţional la o comedie de cinci stele! Umorul de situaţie este din nou la înălţime, în spectacolul “Un bărbat pentru Sara”! În distribuţie: Diana Cavallioti, Emilia Popescu, Andi Vasluianu, Andreea Vasile şi Constantin Cotimanis. Regia : Claudiu Goga. Bilete la casa de bilete Startickets de la Palatul Naţional al Copiilor şi online pe startickets.ro, mystage.ro, bilete.ro, blt.ro şi ticketstore.ro.

Cele mai frumoase dansuri şi melodii tradiţionale ucrainiene ajung în premieră la Bucureşti, pe 6 martie la Teatrul Naţional! Supranumiţi “cazacii zburători”, membrii ansamblului Academic Kalyna din Kiev aduc în lumina reflectoarelor coregrafii uluitoare, costume spectaculoase şi “bijuterii” muzicale într-o frumoasă epoee slavă, de dragoste şi război! Bilete la Teatrul Naţional şi online pe mystage.ro, startickets,ro, bilete.ro şi blt.ro

Pe 7 martie sunteţi invitaţi la un spectacol de mare succes, de la care toată lumea pleacă cu zâmbetul pe buze: „Gaiţele” – una dintre cele mai valoroase comedii contemporane românești se joacă în premieră la Palatul Naţional al Copiilor! În distribuţie: Florina Cercel, Carmen Tănase, Virginia Rogin, Carmen Ionescu, Ioana Farcaș, Antonia Ionescu, Ana Maria Carablais, Maria Nicola, Mircea Silaghi, Liviu Cheloiu, Sebastian Bălășoiu. Bilete pe startickets.ro, bilete.ro şi blt.ro

Pe 13 martie sunteţi aşteptaţi la Palatul Naţional al Copiilor pentru o poveste de dragoste ce dăinuie peste timp: „Maitreyi” – un spectacol rafinat, învăluit în fragilitatea şi misterul civilizaţiei hinduse. În distribuţie: Maia Morgenstern, Ailyin Cadir, Raluca Aprodu, Vlad Zamfirescu, Doru Ana, Anca Sigartau, Magda Catone. Regia: Chris Simion. Bilete la casa de bilete Startickets de la Palatul Național al Copiilor si online pe bilete.ro, startickets.ro si blt.ro.

Pe 20 martie Aurelian Temişan va invită la un memorabil concert „Unplugged”, găzduit de Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti! Alături de el vor mai urca pe scenă Cornel Ilie (Vunk), Smiley şi Gabriel Cotabiţă, trei prieteni dragi, care vor întregi o seară de care vă veţi aminti pentru multă vreme. Sunteţi aşteptaţi să vă bucuraţi de refrene de ieri de azi, într-un show elegant care celebrează iubirea şi arta. Biletele pentru spectacolul din 20 martie găsesc la casa de bilete a Teatrului Naţional şi online pe mystage.ro, startickets,ro, bilete.ro şi blt.ro.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.