Aventură la munte în vacanţă

vacanta elevi februarieO aventură de succes la munte în vacanţa elevilor nu este doar despre schi şi săniuş, ci este şi despre bucuria plimbărilor prin zăpadă! După ce primul semestru s-a încheiat, copiii se bucură de o săptămână de vacanţă în februarie, timp în care natura este, fără îndoială, cea mai primitoare şi frumoasă.

Aceasta este starea de spirit care a condus ECCO la crearea de încălţăminte specială outdoor. Perfectă pentru a explora frumuseţile montane, traseele de ski şi pârtiile pentru săniuş, noile modele de încălţăminte ECCO outdoor oferă un amestec irezistibil de confort şi performanţă. Inspirate de pasiunea pentru aer liber care se află în centrul filozofiei ECCO, fiecare model este proiectat pentru a se potrivi cu o viaţă dinamică, modernă şi veselă de familie.

Nu trebuie trecut cu vederea că ghetele speciale ECCO outdoor sunt impermeabile, fiind realizate din piele naturală premium stratificată, pentru a sprijini activităţile în aer liber.

Noua colecţie ECCO outdoor include o serie de noi stiluri pentru copiii şi părinţii dornici de aventură, dar care este extrem de funcţională şi versatile, transformându-le astfel în partenerul perfect pentru plimbările la munte, prin zăpadă.

Disponibile în versiunile GORE-TEX® şi HYDROMAX®, încălţămintea ECCO outdoor asigură 100% impermeabilitate, lăsând piciorul să respire astfel încât să asigure protecţie împotriva intemperiilor.

Încălţămintea ECCO outdoor este disponibilă în magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro

 

Tags: , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.