Stagiunea de la Palatul Naţional al Copiilor se reia pe 12 septembrie, cu spectacolul Dineu cu proşti

Stagiunea de la Palatul Naţional al Copiilor se reia cu două reprezentaţii ale unui spectacol emblematic: “Dineu cu proşti” se va juca pe 12 şi 13 septembrie, in distribuţia deja binecunoscută ce îi include pe: Ion Caramitru, Horatiu Malăele, Medeea Marinescu/Aylin Cadîr, Alexandru Bindea, Costina Ciuciulică/Teodora Mareş, Dorin Andone/Tomi Cristin şi Alexandru Georgescu te aşteaptă laPalatul Naţional al Copiilor pentru o comedie pe cinste!

Iar dacă iubeşti muzica şi dansul avem încă o propunere pentru tine: pe 27 septembrie te invităm la Palatul Naţional al Copiilor, la “Un Alt Fel De Cabaret”, un spectacol cu un concept unic în Romania! În distribuţie: Cosmin Seleşi, Aurelian Temişan, Tania Popa, Doina Botiş, Anca Sigartău, Alexandra
Velniciuc, Corina Dănilă, Manuela Cara, Monica Davidescu, Florin Botiş şi Ozana Barabancea! Detalii, imagini din spectacol şi locurile cele mai bune le găsiţi pe www.unaltfeldecabaret.ro

Te-ai distrat copios la “Mă mut la mama!” şi ai râs cu lacrimi la “Mă mut la…tata?” Primul serial de teatru din România continuă cu “Ma mut sau nu ma mut? Aceasta e-ntrebarea!” Răspunsul îl vei afla pe 3 octombrie de la Adriana Trandafir, Adrian Păduraru, Carmen Tanase, Andreas Petrescu, Gabriel Fătu, Anca Dinicu, Doina Teodoru, Ioana Ancea şi Oana Puşcatu. Regia: Gelu Colceag.

Te încântă o incursiune în Bucureştiului interbelic? Atunci nu pierde întâlnirea de la Palatul Naţional al Copiilor, cu “Take Ianke şi Cadîr”! Vino să râzi cu pofta, alături de Ioan Gyuri Pascu, Niculae Urs şi Doru Ana, într-un spectacol plin de haz, pe 4 octombrie!

Pe 8 octombrie eşti invitat la Palatul Naţional la o comedie de cinci stele! Umorul de situaţie este la înălţime, în spectacolul “Un bărbat pentru Sara”! În distribuţie: Diana Cavallioti, Emilia Popescu, Andi Vasluianu, Andreea Vasile şi Constantin Cotimanis. Regia: Claudiu Goga.

Iar pe 14 octombrie Mihai Călin, Mirela Oprișor, Claudiu Bleonț, Raluca Aprodu și Leonid Doni te așteaptă cu dialoguri comice și o dezbatere cel puțin savuroasă, în spectacolul “Prenumele”.

Bilete pentru toate spectacolele găzduite de Sala Mare a Palatului Naţional al Copiilor se găsesc la casa de bilete Startickets de la Palatul Naţional al Copiilor şi online pe startickets.ro, mystage.ro, bilete.ro, blt.ro.

 

Tags: , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.