Cerealele – ingredientele cheie din noua generaţie de produse organice pentru îngrijirea părului

ingrijire organica parUn păr frumos şi bine îngrijit îşi doreşte oricine, dar câţi dintre noi conştientizează valoarea nepreţuită a acestuia? Probabil doar cei care se confruntă deja cu calviţia precoce, vârfurile despicate şi inestetice şi starea continuă de degradare a părului. Cert este că podoaba capilară pune cel mai bine în valoare atât fizionomia, cât şi personalitatea fiecăruia.

Tocmai pentru că suntem diferiţi, şi părul are nevoi diferite în funcţie de caracteristicile genetice, ritualul de întreţinere sau starea de sănătate pusă zilnic în pericol de condiţiile de mediu sau transformările din viaţă, de poluare şi razele UV, coafat sau de produsele de styling nepotrivite şi agresive. Dintre cele 100.000 de fire de par, cca 100 se pierd zilnic.

Datorită vitalităţii lor şi a similitudinii cu structura firului de par, Weleda oferă o gamă completă de îngrijire a părului pe bază de cereale (mei, ovăz şi grâu), care cuprinde şampon, balsam şi tratament, potrivite pentru toate tipurile de par, de la cel normal (lung/scurt, uscat/gras, natural/vopsit, drept/creţ) până la cel uscat, deteriorat sau cu mătreaţă.

Puterea de fortifiere şi de regenerare a grânelor se regăseşte în formulele superioare create de Weleda de-a lungul a zeci de ani de experienţă şi pe baza unei abordări holistice unice în lume, care susţine armonizarea sănătăţii cu frumuseţea naturală. Utilizând tehnologii de ultima generaţie, Weleda împleteşte formulele performante pentru îngrijirea naturală a părului şi a scalpului cu tainele naturii.

Ce avantaje au produsele organice de îngrijire a părului?
Cine a încercat atât şampoane convenţionale, cât şi organice, a aflat din propria experienţă că nu prea există termen de comparaţie între ele. Produsele de îngrijire a părului pe baza de ingrediente naturale protectoare nu degresează agresiv părul, nu atacă scalpul, nu au silicon, iar pe termen lung părul nu se mai îngraşă atât de repede şi se menţine mătăsos în loc să devină aspru sau uleios. În plus, aceste produse pot fi utilizate zilnic, iar părul creşte și se piaptănă mai uşor, miroase şi se străluceşte în mod complet natural.

Trucuri pentru un păr sănătos şi frumos, de la rădăcină până la vârfuri
Aplicaţi pe părul ud Şamponul Weleda de îngrijire cu mei dacă aveţi părul normal, Şamponul Weleda regenerant cu ovăz, dacă aveţi paul uscat şi deteriorat sau Şamponul Weleda anti mătreaţă cu grâu, apoi masaţi bine la rădăcini şi pe toată lungimea părului. După spălare, aplicaţi o extra porţie de hidratare şi hrănire cu Balsamul Weleda regenerant cu ovăz. Apoi, în fiecare dimineaţă şi seară, masaţi-vă cu vârful degetelor scalpul, folosind Tonicul revigorant Weleda pentru par şi scalp, care stimulează creşterea naturală a părului şi reduce căderea acestuia, după o reţetă originală de la 1921.

Datorită ingredientelor-cheie, produsele organice Weleda de ultima generaţie pentru îngrijirea părului menţin scalpul sănătos, transporta substanţe nutritive către rădăcină şi întăresc elasticitatea firului de par.

Şamponul Weleda de îngrijire cu mei (190 ml) conţine extracte din coajă de mei, salvie bio şi ulei de macadamia bio, parfum proaspăt de grapefruit, mentă şi amyris lemnos.

Şamponul Weleda anti mătreaţă cu grâu (190ml) conţine ulei din germeni de grâu, extracte preţioase de ghimpe pădureţ, pansea şi salvie organică, mireasmă de arbore de ceai şi rozmarin.

Şamponul Weleda regenerant cu ovăz (190ml) conţine extracte organice de ovăz şi salvie bio, ulei de jojoba bio, unt de shea, uleiuri eterice naturale de mimosa, boabe de Tonka (cu aromă de marzipan) şi lemn de cedru pentru parfum.

Balsamul Weleda regenerant cu ovăz (200ml) conţine ulei nutritiv de jojoba bio, ulei de nucă de cocos bio, extracte de ovăz bio şi nalbă albă bio.
Tratamentul Weleda regenerant cu ovăz (150 ml) conține ulei nutritiv de jojoba bio, ulei de cocos bio, extracte de ovăz bio și nalbă bio.

Lotiunea tonică vitalizantă Weleda pentru păr şi scalp (100ml) conţine ulei de rozmarin, extracte preţioase de iarbă de soldina (floare grasă) şi frunze de hrean.
Produsele de îngrijire cu cereale de la Weleda NU conţin silicon, tenside care conţin sulfat, derivate din petrol sau materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi, parfumuri sintetice, coloranţi şi agenţi de conservare sintetici! Produsele sunt testate dermatologic şi nu sunt testate pe animale.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.