Estetică dinamică versus machiaj în schimbarea fizionomiei

conferimnta cosmetica
Intervenţii estetice minim invazive sau make-up? Ce varianta alegem atunci când ne dorim schimbări la nivelul fizionomiei? Pentru prima dată aceste două domenii, care la prima vedere poate că nu au nimic în comun, se intersectează în cadrul unui congres la nivel naţional, la care au participat peste 200 de medici. Orice femeie care îşi doreşte o schimbare sau să-şi pună în valoarea trăsăturile naturale, apelează în general fie la o transformare prin make-up sau la diferite procedee de estetică medicală.

Mirela Vescan, cea mai notabila voce din domeniul make-upului, vorbeşte despre transformarea fetei prin machiaj şi cât de important este tenul hidratat şi sănătos pentru reuşita acestei tehnici.

„50% din reuşita unui machiaj este dată de baza de machiaj, iar pentru o bază bună, avem nevoie ca pielea să fie sănătoasă. De aceea orice femeie trebuie să meargă la dermacosmetica, să aibă un ten extrem de hidratat şi sănătos, pentru că make-up artistul să obţină 100% din potenţialul machiajului. Desigur că după curăţare şi hidratare se pot face proceduri de redensificare, fillere sau uşoară volumetrie, cât mai naturală. Machiajul a evoluat foarte mult în ultimii ani din cauza retehnologizării producătorilor de machiaje şi creşterii rezoluţiei aparatelor de filmare, de aceea avem nevoie atât de produse care să sigilize foarte bine machiajul, dar şi de o piele foarte bine pregătită”, a explicat Mirela Vescan.

Pentru a putea pune în valoare machiajul şi naturaleţea, trendul absolut nu doar în domeniul frumuseţii, ci şi al esteticii medicale, este nevoie de o pielea cât mai sănătoasă şi îngrijită, ce se poate obţine cu ajutorul celor mai moderne proceduri estetice. În cadrul congresului STB Expert Day, medici esteticieni renumiţi internaţional au oferit demonstraţii practice, promovând naturaleţea şi estetică dinamică, prin care chipul îşi păstrează mobilitatea.

Cel mai cunoscut medic de la Cannes, Herve Padey a realizat în tandem cu Mirela Vescan workshopul despre puterea de transformare a fetei prin intervenţii estetice versus machiaj, aducând în prim plan noutatea absolută Resiliant Hyaluronic Acid® (RHA) de la Teosyal, un acid hialuronic ce pur şi simplu revoluţionează modul în care ne raportăm la corecţia esteticii faciale, fiind prima dată când se foloseşte o soluţie atât de naturală prin prisma materialului folosit. În plus Dr. Ştefan Lipp şi Dr. Wolfgang Redka au vorbit despre tehnologii de top, prin trecerea de la simplele tratamente ale ridurilor la tratamente complexe, dedicate întregii fete.
Dezvoltat de Laboratoarele Teoxane, Teosyal TEOSYAL®RHA este un acid hialuronic asemănător cu cel natural, substanţa pe care o avem în mod natural în organism şi care are rol de captare a apei în epidermă. Este cel mai scump filler pentru restaurarea volumelor faciale, cu cel mai înalt grad de puritate, care se integrează perfect la locul injectării fără să fie perceput nici vizual, nici tactil. Aşadar rezultatul este foarte natural, fără ca cineva să-şi dea seama de intervenţie, fiind perfect pentru zonele mobile ale feţei cum sunt obrajii, pliurile nazolabiale şi ale ochilor, fruntea, zona periorală.
”Publicul general are o impresie oarecum distorsionată asupra ceea ce înseamnă aceste tipuri de proceduri, în mare parte din cauza rezultatelor văzute la televizor, uneori stridente. Cei mai buni medici din Europa care au participat la congres şi-au pus la dispoziţie cunoştinţele şi experienţa într-un mod practic, prin injectări filmate într-o cameră alăturată şi prezentate în tandem (un medic injectând, iar altul explicând), tocmai pentru a demonstra că rezultatele depind nu doar de criteriile estetice ale pacientului şi expertiza medicului, dar şi de fillerul folosit”, au explicat reprezentanţii See.Try.Buy Company, organizatorul congresului.
Mai mult decât un simplu congres medical, STB EXPERT DAY 2016 a fost special creat pentru medicii care doresc să aplice informaţiile teoretice prin demonstraţii concrete ale celor mai noi proceduri estetice. Alături de medicii experţi din străinătate, informaţiile au fost structurate în mai multe workshop-uri de specialitate:
• nouă gama Teosyal RHA (fillere) şi dispozitivul Teosyal Pen dublate de demonstraţii de injectări,
• Laserul Cynosure Cynergie: standardul cel mai ridicat din domeniul laserelor pentru tratamentele leziunilor vasculare, pigmentare şi non-pigmentare, fără incidente şi efecte secundare
• Sistemul Visia Canfield care captează imaginile faciale prin randari 3D, analize comparative şi cantitative care pot fi folosite pentru realizarea planurilor de tratament personalizate şi urmărite în timp).
***
Despre SEE.TRY.BUY Company

SEE.TRY.BUY Company este singura firmă din dimeniul medicinii estetice din România poziţionată că med-spa provider. Din portofoliul său de produse fac parte şi SCITON – cea mai nouă tehnologie laser în materie de epilare, rejuvenare facială, ENDYMED – aparatul care aduce rezultate deosebite în trădarea unor leziuni multiple ale tenului, ridurilor, cicatricilor, semnelor acneice, îmbunătăţeşte textura pielii şi porii dilataţi, şi peeling şi laserul CYNOSURE pentru epilare definitivă, LIPOCRYO – aparatul ce reuşeşte să înlocuiască „liposucţia” cu criolipoliza – tehnica de îngheţare ce actioaneaza asupra adipocitelor şi remodelează corpul în totală siguranţă. Printre alte consumabile şi aparate distribuite de See.Try.Buy Company se numără: gamă de acid hialuronic Teosyal, Dermapen, implanturi mamare Sebbin etc. Pentru mai multe informaţii accesaţi www.seetrybuy.ro

 

Tags: , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.