O nouă experienţă culinară de la Pizza Hut: pizza pe blat multicereale

pizza multicerealePizza Hut introduce în meniu blatul multicereale, o rețetă originală preparată din făină integrală și patru tipuri de semințe: fulgi de ovăz, floarea soarelui, susan și in maro.

Blatul multicereale continuă seria de inovații pe care Pizza Hut le-a adus constant în meniu, noutatea fiind utilizarea unor ingrediente cu proprietăți specifice, pentru un stil de viață sănătos. Acestea sunt bogate în proteine și de aceea asigură o masă consistentă și hrănitoare.

„Prin lansarea noului blat cu multicereale, ne dorim să oferim o opțiune potrivită pentru cei care se orientează către un stil de viață mai sănătos și sunt selectivi în ceea ce privește alimentația. Am ales ingrediente bogate în proprietăți nutritive, care creează o combinație armonioasă și gustoasă, ce îi va surprinde în mod plăcut pe clienții noștri.”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Semințele folosite în noua rețetă de la Pizza Hut au foarte multe întrebuințări și beneficii în alimentație, fiind recunoscute pentru faptul că ajută la o mai bună funcționare a organismului.

Blatul multicereale poate fi comandat pentru orice pizza pe blat Classic, pentru oricare dintre cele trei dimensiuni disponibile, plătind doar 2 lei în plus la prețul normal al pizzei.

Pentru mai multe detalii despre oferte și noutăți, urmăriți pagina de Facebook a Pizza Hut România si www.pizzahut.ro.

 

Tags: , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.