Mărţişoare preţioase

diamonds martisorPentru a face faţă tuturor solicitărilor şi a se ridica la înălţimea celor mai exigente cereri, consultanţii magazinului de bijuterii cu diamante 8 Jewellery au pregătit deja o selecţie a celor mai preţioase mărţişoare.

În ultimii ani, înainte de perioada dintre 1-8 martie, s-a remarcat din ce în ce mai clar dorinţa românilor de a descoperi propuneri noi şi spectaculoase care să înlocuiască tradiţionalele mărţişoare. Astfel, pentru tot mai mulţi dintre consumatorii de lux, diamantele sau pietrele preţioase colorate sunt o opţiune demnă de luat în calcul, devenind prin înşuşi simbolistica lor, semnul legăturilor trainice, a aprecierii sincere şi a bucuriei împărtăşite.

Fie că sunt sau nu însoţite de clasicul şnur, care reprezintă unitatea contrariilor vară/iarnă, căldură/frig, lumină/întuneric, bijuteriile din aur alb cu diamante de la 8 Jewellery sunt oricând o alegere inspirată pentru a dărui un altfel de mărţişor. Şi chiar dacă majoritatea accesoriilor preţioase cumpărate în această perioadă sunt în mare parte rezervate doamnelor şi domnişoarelor pentru a celebra Ziua femeii sau a mamei, nici bărbaţii nu sunt neglijaţi. Cele care respectă obiceiul conform căruia de 1 martie domnii primesc mărţişoare, vor descoperi în magazinul 8 Jewellery din galeriile Grand Avenue din incinta hotelului Marriott, propuneri interesante.

Campania #martisoarepretioase by 8 Jewellery se derulează începând cu această săptămână şi va dura până pe 8 martie, timp în care, toţi care trec pragul magazinului, vor beneficia de consultanţă privată şi preţuri speciale. Pentru a descoperi întreaga colecţie 8 Jewellery, dar şi piesele Crivelli Gioielli sau Damaso Martinez, accesează http://www.eight8.ro/

Propunerile 8 Jewellery pentru 1 şi 8 martie

1. Din aur roz de 18 K şi împletind diamantele albe de 0,21 CT cu pietrele de ametist de 1,97 CT, inelul Fedina semnat de Crivelli Gioielli e pur şi simplu spectaculos. Consultanţii 8 Jewellery ne invită să privim dincolo de designul elegant şi să ne lăsăm inspiraţi de simbolistica ametistului, care reprezintă piatra spiritualităţii, dar şi a succesului în afaceri.

Inel Fedina, Crivelli Gioielli, 1,950 euro

2. Împrumutându-şi numele de la unul dintre cele mai elegante sporturi, brăţările Tennis de la Crivelli Gioielli sunt extrem de fine şi spectaculoase. Formate dintr-un aliniament de diamante şi pietre preţioase (smaralde, safire sau rubine) montate în aur alb de 18 K, acestea adaugă o notă glamour oricărei ţinute. Fiind versatile, adorate de femeile de toate vârstele şi uşor de mixat deopotrivă cu haine sporty chic sau elegante, acestea surprind prin originalitatea design-ului, şi sunt totodată una dintre cele mai rafinate idei de cadouri.

Brăţari Tennis, Crivelli Gioielli, începând cu 2,350 de euro

3. De-a lungul celor 20 de ani de existenţă a casei de bijuterii 8 Jewellery, mulţi bărbaţi au trecut pragul magazinului în căutarea inelului perfect de logodnă. Consilierii 8 Jewellery au fost special pregătiţi pentru astfel de momente. Aşadar, indiferent că domnii ştiu exact ce vor sau dimpotrivă, sunt emoţionaţi şi indecişi, aici, vor descoperi inelul potrivit. Disponibile în diverse mărimi, inelele Solitaire de la Crivelli Gioielii transformă o cerere de căsătorie într-un moment magic.

Inel Solitaire, Crivelli Gioielli, începând cu 1,450 de euro

Despre 8 Jewellery: Cu o experienţă de peste 20 de ani în domeniul bijuteriilor de lux pe piaţa din Germania, casa de bijuterii 8 Jewellery e prezentă şi în România, în magazinul din galeria The Grand Avenue din incinta hotelului Marriott. Preţioasele piese din colecţia proprie se regăsesc în Bucureşti alături de bijuterii din aur de 18 K cu diamante semnate de două case internaţioanale cu renume, Damaso Martinez şi Crivelli Gioielli. Datorită diversităţii design-ului, creaţiile disponibile în magazinul 8 Jewellery satisfac chiar şi cele mai pretenţioase gusturi, fie clasice sau moderne. Cerceii, inelele, colierele şi brăţările pendulează între opulenţă şi discreţie, între minimalism şi sculptural.

 

Tags: , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.