Workshop de bijuterii, în sprijinul mamelor defavorizate

heart jewelPe 13 februarie, cu ocazia “zilei îndrăgostiţilor”, Asociaţia Touched Collection va organiza un atelier de creaţie de bijuterii, pentru a veni în ajutorul mamelor mai puţin norocoase. Workshop-ul de Valentine’s Day va avea loc între orele 11:00 şi 14:00, iar taxa de participare va fi donată femeilor şi copiilor susţinuţi financiar, psiho-emoţional și social de Touched Collection.

«De Valentine’s Day, vrem să celebrăm dragostea în toate formele ei. Astfel, vrem să oferim mamelor, victime ale violenţei domestice, victime ale sărăciei și excluziunii sociale speranţa într-o lume mai bună arătându-le astfel că și comunitatea locală le este alături»
, spune Anca Nistor, Director al Asociaţiei Touched Collection, organizator al atelierului.

Trainerii Touched Collection şi mamele din acest ONG îi vor învăţa pe participanţi cum să fabrice bijuterii unicat, cadouri perfecte pentru cei dragi. În schimbul unei taxe de participare de 60 de lei, cei interesaţi vor primi toate materialele necesare producţiei (accesorii, mărgele din perle, sticlă, scoică, piatră semipreţioasă etc.) şi, la final, bijuteria creată. Dacă au creat mai multe bijuterii și le doresc, le pot achiziţiona pe acestea la preţuri reduse, plătind doar materia primă. Taxele de participare şi fondurile rezultate din vânzarea bijuteriilor celor prezenţi la atelier vor merge către mamele defavorizate.

Pe parcursul a trei ore, trainerii cu șase ani de experienţă în acest domeniu vor învăţa participanţii cum să creeze bijuterii unice şi ce tehnici să folosească. Accesul la atelier se face pe bază de rezervare, până în pe data de 12 februarie. Touched Collection oferă o reducere totală a costului de participare daca mai înscrieţi înca 5 prietene la acest workshop.

Pentru programare, contactaţi:
Luminita Alexandru:
telefon: 0742.797.344; e-mail: lumi_alexandru@yahoo.com

 

Tags: , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.