Pizza Hut relansează oferta Pizza Festival, cu un „invitat“ special: pastele

Pizza Hut 2016Pizza Hut anunță oferta Pizza & Pasta Festival, prin care clienții pot comanda oricâte pizza și paste își doresc, pentru doar 21.90 lei. Pizza Festival este o ofertă cu tradiție în cadrul lanțului de restaurante, noutatea adusă în acest an fiind introducerea în promoție a patru rețete de paste, pentru toate gusturile.

„Cu oferta Festival acordăm clienților posibilitatea de a încerca o mulțime de rețete de pizza, iar anul acesta am ales să includem și pastele, pentru mai multă diversitate. La Pizza & Pasta Festival, fanii brandului se pot bucura de un meniu variat, de aceea invitația noastră se adresează tuturor celor care își doresc să încerce cât mai multe rețete și să petrecă momente inedite alături de prieteni sau familie”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Tot în această perioadă, lanțul de restaurante aduce și oferta free refill la răcoritoarele în pahar de 0,33L. Astfel, clienții își pot reumple paharul de câte ori doresc, pentru același preț. Costul ofertei este de 5.90 lei și se aplică pentru băuturile din toată gama Coca-Cola.

Oferta Festival este disponibilă pentru orice pizza mică din meniu, din categoriile Speciale, Favorite și Complete, pe blaturile Thin’n Crispy, Classic și Pan, dar și pentru orice rețetă de paste dintre Spaghetti Piccante con funghi, Spaghetti Carbonara, Penne Bolognese și Penne Primavera.

Noua ofertă a restaurantului Pizza Hut este individuală și poate fi comandată până la finalul lunii martie, în toate restaurantele din țară, de luni până vineri. Pentru mai multe detalii despre oferte, urmăriți pagina de Facebook a Pizza Hut România si www.pizzahut.ro.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.