Fii pregătit pentru orice aventură urbană sau în mijlocul naturii!

ghete airna 2015-2016Special create pentru bărbaţii şi femeile interesate de modă şi stil, care îşi doresc încălţăminte în tendinţe, dar totodată performantă şi confortabilă, ghetele ECCO Gora si ECCO Whistler sunt alegerile perfecte pentru sezonul rece 2015!

Inspirate din peisajul naturii sălbatice, dar potrivite şi pentru aventuri urbane, ghetele ECCO Gora pentru femei şi ECCO Whistler pentru bărbaţi ating nivelul maxim de funcţionalitate: pielea oleită accentuează aspectul natural al pielii, membrana impermeabilă Gore-tex lasă piciorul să respire, asigurând un mediu uscat în interiorul ghetelor, iar talpa cu tehnologie RECEPTOR® este flexibilă, aderentă şi oferă suport la fiecare pas.

“ECCO Whistler şi ECCO Gora sunt perfecte pentru clienţii care îşi doresc încălţăminte modernă pentru sezonul rece, dar care să le şi ofere confort maxim şi calitate impecabilă”,
spune Rikke Drøhse, Jr. Product Manager ECCO.

Disponibile în culori de maro şi negru pentru bărbaţi, cărămiziu, negru şi galben Tarmac pentru femei, noile ghete ECCO pot fi purtate de dimineaţa până seara, fiind create special pentru plimbări lungi pe orice fel de teren. Fie că te aventurezi în drumeţii la munte, fie că te deplasezi prin oraş, picioarele tale vor fi la adăpost de frig şi umezeală.

Cu noile ghete ECCO în picioare, impermeabile şi confortabile, vei fi pregătit pentru orice aventură de toamnă, urbană sau în mijlocul naturii!

Ghetele ECCO Gora pentru femei şi ECCO Whistler pentru bărbaţi sunt disponibile în magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.

 

Tags: , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.