Hannami Shoes lansează colecţia de toamnă – iarnă 2015/2016

incaltaminte 2016

Hannami Shoes, brandul de pantofi luxury, handmade, propune pentru sezonul de toamnă – iarnă 2015/2016 modele de pantofi, botine şi cizme în nuanţe metalizate şi cu focus pe zona gleznei, prin detalii rafinate precum panglici, şireturi, barete ori perforaţii.

O colecţie de cizme şi botine practice pentru tot parcursul zilei, cu tocul gros, mediu sau înalt, vine în întâmpinarea femeii moderne şi iubitoare de confort. De la tonuri subtile de gri, maroniu, roşu şi până la variaţii de verde şi albastru, întreaga paletă cromatică conferă o notă de strălucire necesară unui anotimp ceva mai friguros şi întunecat. Pantofii stiletto sau botinele cu toc cui se regăsesc şi ele în noua colecţie, completând perfect o ţinută de seară sau de zi, elegantă şi sofisticată.

Nuanţe metalizate în combinaţii cu barete, şnururi şi panglici

Sezonul acesta, accentul cade pe zona gleznei, prin decoraţiuni precum barete subţiri şi fine sau şnururi şi panglici rafinate, din piele ori saten. O întreagă fuziune de materiale textile şi piele ce creează un joc plăcut şi atractiv privirii, la care se adaugă accentele stylish, din perforaţii florale.

Tocurilor pătrăţoase şi în nuanţe de verde metalizat ori auriu le revin rolul de a sparge monotonia unei cizme clasice, pe când botinele create integral din nuanţe metalizate devin piese statement, în ţinute casual şi chiar business, pentru femeile îndrăzneţe.

Hannami Shoes le conferă în această toamnă iubitoarelor de modă toată libertatea de a-şi personaliza încălţămintea dintr-o gamă diversă de materiale de la piele naturală clasică, la pielea întoarsă sau cea inovatoare, prelucrată prin tăiere şi perforare specială. Pentru comenzile personalizate, clientele sunt aşteptate în atelierul Hannami, din Bucureşti, de pe Bdul. Corneliu Coposu, nr.3.

Colecţia integrală Hannami Shoes, toamnă-iarnă 2015/2016, poate fi găsită pe magazine online www.hannami.ro sau pe site-urile magazinelor partenere: www.welovecouture.ro şi www.endra.ro.

Hannami Shoes este un brand de pantofi luxury, handmade, ce se adresează femeilor cosmopolite puternice şi rafinate. Folosind cele mai fine şi rezistente materiale, din piele naturală, de la prestigioşi furnizori din Italia, pantofii Hannami se afirmă prin calitatea produselor lucrate manual, în ediţii limitate de lux. Misiunea buticului se conturează în jurul dorinţei de a oferi ceea ce o femeie deosebită îşi doreşte să transmită zilnic prin accesoriile pe care le poartă: stil, unicitate şi răsfăţ pe tocuri.

 

Tags: , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.