Epilarea definitivă laser pe tenul bronzat – un mit devenit realitate

epilare definitivaBronzul este fără doar şi poate accesoriul nelipsit din bagajul de vacanță, dar în acelaşi timp şi pielea catifelată şi plină de luciu. Dacă te-ai săturat să-ţi mai agresezi pielea în fiecare lună prin epilare cu ceară sau lama, află că tehnologia laser a ajuns acum la performanţa de a putea fi folosită chiar şi pe pielea închisă la culoare prin adăugarea unor dispozitive de răcire a pielii şi utilizarea laserelor cu lungime de undă mai lungi, care demontează odată pentru totdeauna mitul conform căruia nu se poate realiza epilare definitivă pe pielea bronzată datorită riscurilor de ardere şi hiperpigmentare. Cele mai eficiente, rapide şi sigure aparate de epilare definitivă laser Cyosure, lider mondial în aparatura medicală, recunoscut internaţional ca vârf de performanţă se afla acum la dispoziţia româncelor, în cadrul clinicilor Coquette Beauty Clinique.

Cum funcţionează epilarea definitivă cu laser

În timpul unei şedinţe de epilare cu laser, pielea absoarbe o parte din energia laser înainte ca aceasta să ajungă la foliculii de păr, iar această cantitate este dată de culoarea pielii. Astfel, pielea bronzată va absorbi o energie în exces şi există riscul de a se arde sau decolară. Noile tehnologii laser au reuşit însă să dezvolte sisteme de protecţie care permit răcirea pielii, la câteva grade, pe toată durata tratamentului, dar şi după terminarea acestuia, astfel încât întreaga intervenţie devine nu doar posibilă, dar şi mai puţin dureroasă.

„Ce lasere folosesc clinicile din Miami sau LA, acolo unde soarele dogoreşte 6 luni din an? Despre care dintre ele se vorbeşte la superlativ la congresele medicale? Răcirea pielii cu Zimmer concomitent cu aplicarea luminii laser conferă cea mai eficientă protecţie şi cel mai ridicat confort pentru pacient, iar lungimile de undă ale luminii diferite asigură penetrarea la diferite profunzimi în piele. În plus acest laser este special şi pentru tratarea pielii bronzate, în timpul verii, în condiţii de siguranţă şi eficacitate, precum şi tratarea tipurilor de piele mai închise la culoare, graţie parametrilor care pot fi reglaţi pentru a acomoda toate tipurile de grosime şi culoare ale firelor de păr”, explica dr. Andreea Iftimie, manager medical Coquette Beauty Clinique.

Soarele închide culoarea pielii, dându-i o mai mare concentraţie de melanină, ce absoarbe lumina şi o transformă în căldură. Cu cât există mai multe melanina, cu atât tratamentul trebuie făcut cu o intensitate mai joasă. De aceea cei care au pielea mai închisă la culoare trebuie să fie conştienţi că epilarea cu laserul va fi mult mai conservatoare şi deci va necesita mai multe şedinţe pentru a se ajunge la rezultatele dorite.

Laserul Cynosure este un aparat versatil, care utilizează lasere cu două lungimi de undă pentru proceduri eficiente atât în cazul pielii de culoare închisă, cât şi pentru cea mai deschisă la culoare. Acest fapt sporeşte confortul pacientului şi eficiența tratamentului prin capacitatea de a comuta între cele două tipuri de lasere care face întregul tratament optimizat pentru tipul de piele pe care se realizează epilarea definitivă. Astfel prin utilizarea celei de-a două lungimi de undă se poate elimina părului nedorit în cazul pielii bronzate sau a celei de culoare mai închisă. Combinaţia dintre răcirea cu Zimmer şi lungimea de undă vor da cele mai bune rezultate pentru pielea bronzată, de aceea este foarte important să te informezi asupra tehnologiei cu care ţi se va face epilarea şi să te asiguri că persoana care face tratamentul este un expert în domeniu.

Dacă tocmai ai realizat un tratament de epilare definitivă şi vrei să mergi la mare să te bronzezi ar fi bine să utilizezi protecţia solară sau să stai mai mult sub umbrelă, măcar 7 zile după efectuarea tratamentului. După această perioadă se recomandă SPF 30.

 

Tags: , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.