ECCO a deschis primul magazin stradal

ECCO RomaniaPe 18 iunie 2015, retailerul danez de încălţăminte ECCO a deschis primul magazin stradal din Bucureşti, pe Calea Dorobanţi nr. 170.

Acesta este cel de-al 25-lea magazin ECCO din ţară şi cel de al 11-lea din Bucureşti. Cu o investiţie de 100.000 de euro, noul magazin prezintă în cei 88 de metri pătraţi ai săi noul concept store ECCO, care conferă magazinelor o imagine mai modernă şi mai sofisticată a stilului scandinav.

ECCO îi invită pe bucureşteni în noul său magazin din Calea Dorobanţi nr. 170 să descopere noi destinaţii de vacanţă şi să-şi aleagă încălţămintea potrivită care să-i facă să se simtă 100% pregatiţi pentru orice aventură de vară. De la drumeţii pe timp de zi la plimbări de-a lungul plajei, încălţămintea ECCO te poartă peste tot, oferindu-şi un confort de neegalat de dimineaţă până seara.

În noua locaţie ECCO, bucureştenii vor putea descoperi cele mai noi produse din colecţia primăvară-vară 2015, precum sandalele statement ECCO Buillon pentru femei, în nuanţe metalice care acaparează toate privirile, şi pantofii ECCO Collin pentru bărbaţi, moderni şi uşor de încălţat, cu elastice laterale pentru o fixare perfectă pe picior.

Vara aceasta, toate aventurile sunt posibile cu ECCO!

 

Tags: , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.