O nouă inovaţie la Pizza Hut: blatul Star of flavors

Pizza HutPizza Hut și Pizza Hut Delivery continuă dezvoltarea meniului cu un nou blat inovator: Star of flavors, în formă de stea, cu 8 triunghiuri umplute cu un amestec delicios de cremă de brânză și ierburi aromate. La Pizza Hut, noul sortiment este disponibil pentru pizza de dimensiune mare, pe toate rețetele din categoriile Favorite, Speciale și Complete. La Pizza Hut Delivery, fanii brandului pot încerca noul blat Star la orice rețetă din meniu, adăugând doar 4 lei la prețul pizzei mari tradiționale.

“La Pizza Hut și Pizza Hut Delivery avem o experiență bogată în ceea ce privește inovația. Ne-am propus mereu să oferim clienților noștri mai mult decât o masă obișnuită – să încurajăm momentele autentice între prieteni, interacțiunea și experiențele pline de gust. Datorită formei unice și triunghiurilor cu cremă de brânză și verdeață, Star of flavors este ușor de împărțit cu prietenii, fiind conceput special pentru astfel de momente”, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut și Pizza Hut Delivery.

Noul blat Star of flavors este disponibil în ediție limitată până în luna iunie 2015, atât în restaurantele Pizza Hut, cât și în rețeaua Pizza Hut Delivery. Pentru mai multe detalii despre oferte, urmăriți paginile de Facebook ale Pizza Hut România și Pizza Hut Delivery România.

 

Tags: , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.