Obţine bronzul perfect cu Cien Sun

Fii pregătit pentru zilele însorite și oferă-i pielii tale protecția optimă!

Pentru un bronz frumos și o piele suplă, alege produsele din gama Cien Sun, disponibile din nou în magazinele Lidl din toată țara.

A mai rămas puțin timp până când zilele călduroase te vor îmbia la câteva momente de relaxare petrecute la plajă. Nu uita, însă, că este necesară expunerea corectă la soare, folosind creme cu factor de protecție solară.

Astfel, vei putea evita îmbătrânirea prematură a pielii sau disconfortul arsurilor solare.

Bucură-te de un bronz perfect și de cât mai multe clipe plăcute petrecute la soare cu produsele Cien Sun de la Lidl. Concepute cu ajutorul unor formule moderne, care permit o aplicare ușoară, acestea conțin SPF adaptat fiecărui tip de piele. Gama cuprinde atât produse care pot fi utilizate înainte de plajă sau după plajă, cât și produse destinate pielii sensibile și delicate a celor mici.

Ferește-te de efectul razelor UV și oferă-i un plus de îngrijire pielii, folosind loțiunea pentru protecție solară cu SPF 30 (21.99 lei). Pentru o aplicare mai ușoară și o absorbție mai rapidă în piele, poți alege spray-ul transparent pentru protecție solară cu SPF 20 (22.99 lei). Ambele variante sunt rezistente la apă, așa că poți înota în piscină sau în mare, iar apoi te poți expune din nou la soare, fără a fi nevoit să aplici încă o dată loțiunea sau spray-ul. Alte produse speciale pentru plajă care îți vor fi de mare ajutor pentru a avea o piele frumos bronzată sunt loțiunea de soare cu sclipici (19.99 lei) și spray-ul ulei cu factor de protecție 6 (19.99 lei).

După plajă, calmează-ți și hidratează-ți pielea, folosind loțiunea după plajă (11.99 lei). Poți opta și pentru spray-ul cu Aloe Vera (11.99 lei) care îi va oferi pielii tale un efect răcoritor.

Pentru copii, gama Cien Sun de la Lidl îți pune la dispoziție produse special concepute pentru pielea delicată a celor mici. Acestea sunt rezistente la apă și nu conțin parfum. Spray-ul de protecție cu SPF 50 (29,99 lei) și crema de soare cu SPF 50 (16.99 lei) sunt potrivite pentru a oferi îngrijirea optimă pentru o piele sensibilă. După primele zile de plajă, poți începe să aplici pe pielea celui mic loțiunea de protecție solară pentru copii cu SPF 30 (19.99 lei).

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.