Accesoriile perfecte pentru un citybreak de 1 Mai

ECCO accesorize

De 1 Mai, relaxează-te şi rasfaţă-te cu o binemeritată deconectare de la programul agitat obişnuit!

Partenerul tău ideal atunci când eăti în deplasare? Geanta ECCO Finley, creată special pentru ca tu să poţi călători lejer şi cu stil, indiferent că mergi să joci un meci de tenis şi trebuie să îţi iei cu tine echipamentul de sport, sau că te pregăteşti pentru un city break în oraşul tău preferat.

În geanta ECCO Finley poţi să împachetezi toate lucrurile de care ai nevoie pentru o mini-excursie, fără ca bagajul să fie greu de cărat. Designul şi culorile sunt inspirate din tendinţele minimaliste ale sezonului, iar pânza brută, necăptuşită creează un contrast inedit şi elegant cu detaliile confecţionate din piele premium.

Geanta ECCO Eyota Canvas este un alt accesoriu versatil atunci când vrei să călătoreşti cu stil. Este confecţionată din pânză şi stilizată cu un mâner din piele ajustabil, care permite utilizarea atât ca geantă de umăr, cât şi tip poştaş.

Dacă trebuie să iei multe lucruri cu tine, ai nevoie de geantă pentru călătorii ECCO Leicester, spaţioasă şi uşor de cărat, prevăzută cu roţi şi mâner telescopic, retractabil, dar şi cu buzunar detaşabil pentru laptop, două buzunare mici, unul mare cu fermoar şi suport pentru stilouri. Geanta perfectă pentru călătorii, indiferent unde alegi să îţi petreci concediul vara aceasta!

Descopera întreaga colecţie de genţi şi accesorii ECCO!

 

Tags: , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.