Effortless Style – un stil lejer şi relaxat

mota primavara vara 2015Tendinţa actuală in moda este ca ţinutele să fie cât mai relaxate, simple şi lejere. Pe scurt, effortless style! Atât jachetele, bluzele şi pantalonii, cât şi pantofii şi genţile sunt create în cel mai pur stil minimalist, croiala simplă şi relaxată sugerând un spirit destins, dar elegant.

Pentru un stil lejer şi relaxat, ECCO îţi recomandă:

1. Mix de materiale
Nu-ţi fie teamă să amesteci şi să potriveşti materialele cu stilul tău, pentru un aspect autentic, dar personalizat! Lâna, pânza de in şi tricotajele merg cu orice în acest moment.

2. Alb
Cămaşa albă sau tricoul alb sunt piese vestimentare clasice care ar trebui să existe în orice garderobă. Alege ceva alb care ţi se potriveşte: o rochie, o pereche de pantaloni lungi sau scurţi, o bluză sau o geantă. Joacă-te cu diferite tipuri de texturi şi poartă cămaşa albă în ţinute formale sau casual, în funcţie de locaţia unde mergi.

3. Tricotaje
O helancă uşoară pentru începutul primăverii, un cardigan mai lung, un pulover oversized sau o jachetă tricotată, în culori care se potrivesc cu nuanţa pielii şi a ochilor, sunt alegeri perfecte pentru zilele de primăvară.

Hainele confecţionate din tricotaje se asortează perfect cu accesoriile pastel, cum ar fi genţile ECCO Sculptured pentru femei, al căror design modern minimalist este uşor de integrat în orice ţinută effortless style.

4. New Nude
Designerii par obsedaţi de tonurile nude în acest sezon. Creează-ţi o ţinută roz nude din cap până-n picioare pentru un stil relaxat al anilor ’70 sau amestecă rozul în ţinutele tale de zi cu zi: o helancă nude sub un tricou, pantaloni nude cu o cămaşă mai colorată ori tricotaje, sau o rochie new nude scurtă care poate fi purtată şi ca pulover, în funcţie de starea ta de spirit.

5. Relaxare
În acest sezon, totul se învârte în jurul ţinutelor lejere în tonuri de pastel, care ne îndeamnă să ne relaxăm şi să ne bucurăm de viaţă! Prea multă gândire şi presiune asupra stilului nu mai este la modă, în special la adolescenţi.

Dacă eşti tânăr şi îţi plac ieşirile în aer liber, poartă o pereche de pantofi ECCO Caden confortabili şi eliberează-ţi spiritul. Stilul vine din interior!

Colectia ECCO pentru primăvară-vară 2015 este disponibilă în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.