ECCO O2, primii pantofi cu „climate control“ care inspiră şi expiră


Pentru sezonul primăvară-vară 2015, brandul danez ECCO lansează pantofii ECCO O2, un nou model de pantofi sport rezistenţi la intemperii, care garantează un sistem de ventilaţie de 360 de grade, pentru ca piciorul să rămână uscat şi să se simtă confortabil de-a lungul întregii zile.

Talpa pantofilor sport ECCO O2 este creată cu o tehnologie nouă unică, pornind de la tehnologia GORE-Tex® şi Surround™. Tehnologia de ventilaţie amplasată de jur împrejurul tălpii focalizează aerul proaspăt în jurul piciorului, evaporând perspiraţia şi reducând temperatura prin intermediul canalelor de aer situate pe partea laterală a tălpii.

Acest model de pantof sport este ideal atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi, fiind încălţămintea perfectă pentru fiecare ieşire în aer liber şi activitate de zi cu zi. Pantofii sport ECCO O2 sunt confecţionaţi din piele de iac, care este de până la trei ori mai rezistentă decât pielea de vacă, se mulează perfect pe picior şi ”respiră”, asigurând astfel o aerisire perfectă a piciorului şi 100% impermeabilitate, indiferent de vremea de afară.

”Pentru ECCO O2, am reuşit să combinăm cei mai confortabili şi stilaţi pantofi cu noile tehnologii de vârf şi un design inspirat de filozofia scandinavă”, spune Niki Tæstensen, designer-şef ECCO. ”Pentru a aduce şi mai mult aer curat de primăvară la picioarele dv., ne-am jucat cu diferite combinaţii de culori, astfel încât ECCO O2 să fie uşor de asortat la ţinutele din acest sezon”.

Cu fiecare pas făcut, pantoful ECCO O2 literalmente ”trage aer în piept şi respiră”, lăsând piciorul mai aerisit şi mai confortabil!
Noii pantofi ECCO O2 pentru bărbaţi şi femei primăvară-vară 2015 sunt disponibili în magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.

 

Tags: , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.