Nu plânge, Ană, pe 10 mai la Palatului Naţional al Copiilor

ADDA aduce hitul „Nu plânge, Ană”, pe 10 mai pe scena Palatului Naţional al Copiilor din Bucureşti. Cu peste 9 milioane de vizualizări pe You Tube în doar două luni, piesa este o curajoasă reinterpretare modernă a melodiei folclorice „Ană, zorile se varsă”.

La fel ca celelalte piese lansate de ADDA, “Nu plânge, Ană” are un mesaj adânc, ancorat în realitatea cu care se identifică multe femei. Muzica este compusa de ADDA, Liviu Teodorescu şi Yogi, iar orchestraţia este semnata de ultimii doi.

În calitate de autoare a versurilor pentru noua variantă a piesei, ADDA a ales să păstreze în text şi pasaje din piesa originală “Ană, zorile se varsă”, interpretată de Ioan Bocşa.

Despre super-hitul „Nu plânge, Ană“, ADDA a spus: „am ţinut neapărat să cânt această piesă, pentru că mi-a plăcut foarte mult originalul din folclor, dar am vrut să spun povestea şi din altă perspectivă.”

Iar interpretul Ioan Bocşa a completat: “Am ascultat piesa ADDEI şi am acceptat cu placere ideea preluării fragmentului din piesa originală. Consider că a reuşit să facă o melodie superbă, care nu a ştirbit cu nimic originalul, ba dimpotrivă, i-a adaugat şi alte valenţe expresive ţi artistice, înnobilând-o.”

Din recitalul ADDA programat pe 10 mai nu vor lipsi celelalte mari succese ale artistei, „Îţi arăt că pot” şi „Sunt bine” şi nici cel mai recent single, „Absent nemotivat”.

Pentru acest concert se pun în vânzare două categorii de bilete:
VIP – 80 lei (meet & greet şi poză cu ADDA)
Acces general – 50

Biletele se găsesc la Casa de bilete Startickets de la Palatul Naţional al Copiilor, în oficiile Poştei Române şi magazinele Inmedio semnalizate “bilete.ro”, în magazinele Germanos, Diverta şi Vodafone şi online pe www.bilete.ro, www.myticket.ro , www.eventim.ro , www.blt.ro , www.startickets.ro, www.bilet.ro

DESPRE ADDA:
ADDA face parte din familia DeMoga Music din 2011, an care a reprezentat începutul ascensiunii ei muzicale, odată cu piesa “Loverboy”. Dupa colaborări de succes cu artişti consacrati, (What’s Up, Amna, Shift, CRBL etc.), a arătat că poate ocupa locul 1 în topurile de radio şi tv, cu primul single, “Îţi arăt că pot”. În 2014, alaturi de What’s Up şi Marius Moga, a compus “Imnul Bucureştiului”, care a marcat aniversarea a 555 de ani de la prima atestare documentară a capitalei. Apoi a urmat “Sunt bine”, o piesa la care au contribuit şi fanii ADDEI de pe Facebook, iar luna decembrie 2014 a însemnat lansarea super hitului „Nu plânge, Ană”.

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.